Satisfyer - Pro 2 Generation 3 - Luchtdruk vibrator met app

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (Usb-oplader meegeleverd)
MateriaalSiliconen, ABS
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Clitoris vibrators   Best verkocht   Cadeaus voor haar   Luchtdruk vibrators   Sextoys voor haar   Stille vibrators   Sextoys met app   Waterdichte vibrators   Vibrators met app   Siliconen vibrators  
EAN 4061504051840 Wijn rood
4061504051857 Donker grijs
4061504051864 Lila
Artikelnummer V034045 Wijn rood
V034046 Donker grijs
V034047 Lila

Productomschrijving

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 combineert het vertrouwde genot van de beroemde Satisfyer luchtdrukvibrator met vibraties én een geheel nieuwe stimulatiefunctie. Deze derde generatie van de Satisfyer Pro 2 is app-bestuurbaar en volledig van siliconen.
  • Koppel aan de Satisfyer Connect-app voor eindeloze mogelijkheden
  • Stimuleer je clitoris met 11 luchtdrukstanden en 12 vibratiepatronen
  • Ervaar de innovatieve Liquid Air Technology, die het gevoel van een waterstraal nabootst
  • Met 2 opzetkapjes
  • 2 motoren om de luchtdrukgolven en vibraties afzonderlijk aan te sturen
  • Volledig van siliconen, dus lichaamsveilig en heerlijk zacht
  • Waterdicht, dus bruikbaar in bed en bad
  • Usb-oplaadbaar
 
Met de Pro 2 Generation 3 doet Satisfyer een schepje bovenop het genot dat de populaire luchtdrukvibrator al bracht.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 heeft naast de geliefde luchtdruktechniek ook vibratiepatronen, een gloednieuwe stimulatiefunctie én is app-bestuurbaar. Daarnaast is hij in een volledig siliconen jasje gestoken. Daardoor is hij zijdezacht, lichaamsveilig en neemt hij lichaamswarmte snel op voor extra comfort.

Luchtdruktechniek, vibraties en Liquid Air Technology
Uiteraard is ook deze derde generatie van de Pro 2 luchtdrukvibrator uitgerust met Satisfyers beroemde Air Pulse Technology. Deze geliefde luchtdruktechniek stimuleert de clitoris zonder direct contact.

Behalve 11 luchtdrukstanden, kan hij ook vibreren én is hij voorzien van Liquid Air Technology. Deze nieuwe Technology imiteert het sensuele gevoel van een waterstraal op je huid.

Gebruik het klassieke kapje met opening voor luchtdrukstimulatie. Het kapje met gesloten mondje creëert een golvende, tikkende beweging op je clitoris die voelt als water. Beide kapjes zijn bijgeleverd.

App-bestuurbaar
Koppel de vibrator aan de app en verkende de eindeloze extra mogelijkheden. Zo kun je iemand anders de toy laten besturen en de controle uit handen geven. Of creëer je eigen ritmes en patronen, koppel de vibrator aan je playlist om hem te laten trillen op muziek of laat omgevingsgeluid de vibraties aansturen.
Ook zonder app te bedienen.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 is IXP7-waterdicht. Dat betekent dat hij probleemloos een half uur tot een meter diepte onderwater kan. Je kunt hem dus gerust onder de douche en in bad gebruiken én makkelijk schoonmaken.

Laad de Satisfyer Pro 2 Generation 3 op met bijgeleverde usb-kabel.
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten