Satisfyer - Plug-ilicious 2 - Vibrerende buttplug

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Kleurrood, zwart, blauw
Materiaalsiliconen
Lengte13,5 cm
Diameter3,98 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Anaal vibrators   Sextoys voor hem   Buttplugs   Anaaltoys   Sextoys voor haar   Vibrerende buttplugs  
EAN 4061504003276 (Kleur: rood)
4061504003283 (Kleur: zwart)
4061504003290 (Kleur: blauw)
Artikelnummer V032162 (Kleur: rood)
V032163 (Kleur: zwart)
V032164 (Kleur: blauw)

Productomschrijving

Geniet van sensuele extase met de Satisfyer Plug-ilicious 2! Deze anaalvibrator voor mannen en vrouwen maakt indruk met zijn conische vorm en afgeplatte punt, die je ‘achteringang’ aangenaam vult en je bovendien verwent met intense trillingen. De trilprogramma's kunnen worden aangestuurd via het geïntegreerde bedieningspaneel en via de Satisfyer Connect app. Er kan ook heel wat ontdekt worden via de gratis app: Naast het creëren van je eigen trillingspatronen kun je ook informatie uitwisselen met andere gebruikers of video- en audiogesprekken starten met je partner. De Satisfyer Connect app is gratis en beschikbaar voor Android, iOS en Apple Watches. De 2 motoren kunnen afzonderlijk worden bediend en maken zo verschillende opties voor vibratiecombinaties mogelijk.

De Satisfyer Plug-ilicious 2 anaalvibrator is gemaakt van lichaamsvriendelijke, zachte siliconen en is gemakkelijk in te brengen dankzij het gladde oppervlak. De brede basis fungeert ook als handvat en zorgt ervoor dat je veilig kunt genieten. Voor een soepele ervaring raden wij het extra gebruik van glijmiddel aan: De Plug-ilicious 2 is ook waterdicht (IPX7), waardoor hij niet alleen een ideale toy is om onder de douche van te genieten, maar waardoor hij ook gemakkelijk te reinigen is met warm water en milde zeep. Als de Plug-ilicious zijn kracht verliest, kunnen de geïntegreerde batterijen worden opgeladen met de bijgeleverde USB-oplaadkabel.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten