Satisfyer Men Wand - Masturbatiewand

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurZwart
MateriaalSiliconen
Lengte20 cm
Diameter57 - 75 mm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Masturbators   Cadeaus voor hem   Automatische masturbators  
EAN 4061504001005
Artikelnummer V026491

Productomschrijving

De Satisfyer Men Wand masturbatiewand is voorzien van de nieuwste stimulatie kenmerken. De masturbator is gemaakt van topkwaliteit en afgewerkt met flexibele vleugels. Met 35 verschillende vibratie standen is het een masturbator met oneindige mogelijkheden.

  • Dankzij de flexibele en soepele vleugels wordt de penis ultiem gestimuleerd
  • Geniet van de 5 vibratiepatronen en 7 intensiteiten
  • Volledig waterdicht en dus is de wand overal te gebruiken en eenvoudig schoon te maken

Hoe gebruik ik de Satisfyer Men Wand masturbatiewand?

De Satisfyer Men Wand heeft flexibele en soepele vleugels, waardoor hij strak om de penis past. Tussen de vleugels zal de penis worden gestimuleerd met behulp van vibraties. Op deze manier zal elke op en neer gaande beweging extra intens worden ervaren. De Men Wand heeft maar liefst 5 verschillende vibratie patronen en 7 verschillende vibratie standen. Deze combinaties zorgen ervoor dat de Men Wand totaal 35 verschillende stimulatiemogelijkheden heeft.

De Men Wand is niet alleen geschikt voor solo stimulatie bij de man. Ook tijdens het geven van een blowjob, kan de Men Wand gebruikt worden. Door orale bevrediging af te wisselen met het gebruik van de Men Wand, zal de man een ervaring beleven, zoals nooit tevoren. Het ultra zachte siliconen materiaal maakt de ervaring er alleen maar beter op.

Druk het knopje boven de + met het golfje voor twee seconden in om de wand aan of uit te zetten. Hierna gebruik je deze knop om van vibratiestand te wijzigen. Druk op de + en – knoppen om te veranderen van intensiteit.

De Satisfyer Men wand is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Hoe laad ik de Satisfyer Men Wand masturbatiewand op?

De Satisfyer Men wand is oplaadbaar met een handige USB-oplader, die je bij ons bij de bestelling geleverd krijgt. Deze lader is eenvoudig aan de masturbator te bevestigen met een magneet. Wanneer de accu aan het opladen is, knippert het lichtje. Het lichtje blijft branden als de masturbator helemaal opgeladen is.

Hoe houd ik de Satisfyer Men Wand masturbatiewand schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Satisfyer Men masturbatiewand eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de masturbatiewand op te bergen in een handig opbergzakje. De masturbatiewand blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Satisfyer Men masturbatiewand met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en geniet jij nog beter van dit speeltje!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten