Satisfyer Love Triangle (met Bluetooth en App)

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
MateriaalSiliconen
Lengte12 cm
Diameter6 cm
Gewicht200 gram
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Clitoris vibrators   Luchtdruk vibrators   Sextoys voor haar   Stille vibrators   Sextoys met app   Waterdichte vibrators   Vibrators met app   Siliconen vibrators  
EAN 4061504001784 Zwart
4061504001777 Wit
Artikelnummer V029960 Zwart
V029961 Wit

Productomschrijving

De Satisfyer Love Triangle is voorzien van een praktische dop die ervoor zorgt dat je de vibrator hygiënisch en discreet kunt bewaren. De Love Triangle combineert de Air-Pulse technologie met diepe trillingen. De gladde siliconen kop zorgt voor een optimale ervaring. De Satisfyer Love Triangle is te bedienen met drukknoppen maar ook in combinatie met een app. Dankzij de waterdichte (IPX7) afwerking kan de Satisfyer Love Triangle ook onder water gebruikt worden.

Satisfyer App

De Satsifyer Love Triangle is te gebruiken in combinatie met de gratis Satisfyer app (beschikbaar op iOS en Android). Deze app kan je verbinden met behulp van Bluetooth. Door de app te gebruiken kan je ondeindig veel stimulatie programma's afspelen en deze zelf samenstellen. Daarbij is de Satisfyer Love Triangle ook te gebruiken met behulp van drukknoppen op de vibrator zelf. 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten