Satisfyer - Love Me - Duo vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (USB oplader meegeleverd)
Kleurblauw, rood
Materiaalsilicone, abs
Lengte22 cm
Diameter4,1 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Tarzan vibrators   Clitoris vibrators   Sextoys voor haar   Duo vibrators   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 4061504036618 (Kleur: Blauw)
4061504036625 (Kleur: Rood)
Artikelnummer V034248 (Kleur: Blauw)
V034249 (Kleur: Rood)

Productomschrijving

Niets dan liefde voor deze Satisfyer Love Me! Deze Satisfyer biedt je intens genot door zijn 2 sterke motors die zich over je G-spot en clitoris ontfermen. Dankzij de gebogen clitorisstimulator wordt jouw genotsparel van bovenaf gestimuleerd terwijl je ook gemakkelijk je G-spot kunt bereiken, wat zorgt voor een compleet nieuwe sensatie. Je zult er geen genoeg van krijgen!
De twee motors verwennen je met elk 12 vibratieprogramma's in de grote en kleine schacht, die afzonderlijk geregeld en gecombineerd kunnen worden. Bovendien is de rabbit van de Satisfyer Love Me bijzonder flexibel en past zich comfortabel aan je hotspots aan. Over comfort gesproken: dankzij het praktische ringvormige handvat heb je altijd alles onder controle en kun je de Satisfyer Love Me gemakkelijk hanteren.
De zijdelings afgeplatte schacht en de golvende structuur op de clitorisstimulator zorgen voor extra stimulatie tijdens het gebruik. Omdat het oppervlak van de genotbrenger van zacht aanvoelende siliconen is gemaakt, is de Love Me bijzonder hygiënisch en zacht voor de huid. Deze Satisfyer is waterdicht (IPX7) en kan ook mee onder de douche of in bad.
Deze Satisfyer is uitgerust met geïntegreerde oplaadbare batterijen en kan dus milieuvriendelijk worden opgeladen. De meegeleverde USB magnetische oplaadkabel kan desgewenst worden aangevuld met een standaard 5V netstekker.
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten