Satisfyer Love Breeze - Luchtdrukvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (Oplader meegeleverd)
Kleurrood, geel, blauw
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Clitoris vibrators   Luchtdruk vibrators   Sextoys voor haar   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 4061504003474 (Kleur: Geel)
4061504003450 (Kleur: Rood)
4061504003443 (Kleur: Blauw)
Artikelnummer V030676 (Kleur: Geel)
V030677 (Kleur: Rood)
V030678 (Kleur: Blauw)

Productomschrijving

Prikkelende drukgolven stimuleren de clitoris contactloos in 11 intensiteiten met deze Satisfyer stimulator, zonder direct contact. Daarnaast zal de Love Breeze je ook nog verrassen met een kopje van zachte siliconen, de oplaadbare batterij en een ergonomische, waterdichte afwerking.

Door zijn handige vorm is de Satisfyer Love Breeze de ideale luchtpulsvibrator voor onderweg: Met een sensuele combinatie van drukgolven en tintelende negatieve druk stimuleert het de clitoris contactloos in 11 verschillende intensiteiten, die eenvoudig te bedienen zijn via het intuïtieve bedieningspaneel. Met zijn compacte vorm past hij gemakkelijk in je handtas en is dankzij oplaadbare batterijen altijd klaar als je zin hebt in sensuele clitorisstimulatie.

De kop van de Love Breeze is gemaakt van lichaamsvriendelijke, hygiënische siliconen en omsluit de clitoris tijdens het gebruik. Het materiaal is bijzonder soepel en zacht. Satisfyer Love Breeze kan ook perfect mee in bad of onder de douche dankzij de waterdichte (IPX7) afwerking - het accessoire kan ook gemakkelijk worden gereinigd met warm water en milde zeep. Als de Love Breeze zijn kracht verliest, kunnen de geïntegreerde batterijen worden opgeladen met de bijgeleverde USB-oplaadkabel.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten