Satisfyer - Double fun - Partnervibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijennee
Kleurzwart, wit, paars
Materiaalsilicone, abs
Lengte9,3 cm
Diameter4,2 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Koppelvibrators   Sextoys voor koppels   C-shape koppelvibrators  
EAN 4061504001692 (Kleur: zwart)
4061504002453 (Kleur: Wit)
4061504002460 (Kleur: Paars)
Artikelnummer V031971 (Kleur: zwart)
V031972 (Kleur: Wit)
V031973 (Kleur: Paars)

Productomschrijving

Deze U-vormige vibrator van Satisfyer met de passende naam Double Fun is een partnerstimulator. De Double Fun brengt penetrerende seks voor beide partners op een hoger niveau en heeft als doel de G-spot en de clitoris te stimuleren terwijl ook de penis gestimuleerd wordt. Met 2 motors, één in het in te brengen gedeelte en één in het andere uiteinde dat op de clitoris rust.

De Double Fun vibrator is gemaakt van lichaamsveilig silicone dat bijzonder zacht aanvoelt, heeft metallic details die hem een luxueus uiterlijk geven en een subtiele ribbels aan de clitorisstimulator. De vibrator is daar wat zwaarder en breder zodat de clitoris de heerlijke trillingen krijgt terwijl de bewegingen van de partner niet gehinderd worden dankzij het uitgekiende ontwerp. Hij kan zelfs mee in de douche of in bad want de vibrator is volledig waterdicht. Voor het opladen wordt een USB-kabel meegeleverd.

Deze partnervibrator met 2 motoren zal indruk op je maken met zijn U-vorm die beide partners stimuleert met krachtige vibraties. De gebogen schacht wordt vaginaal ingebracht en stimuleert tegelijkertijd zowel de G-spot als de penis, terwijl het bovenste deel de clitoris prikkelt. Het lichaamsvriendelijke siliconen draagt ook bij aan het genot doordat het heerlijk glad aanvoelt.

Je kunt deze fijne vibrator gebruiken met de handige meegeleverde draadloze afstandsbediening, maar ook met de Satisfyer Connect app waardoor de mogelijkheden eindeloos worden, zelfs als de partners niet bij elkaar in de buurt zijn! Met behulp van de gratis app kun je samen nieuwe facetten in je liefdesleven ontdekken: Naast het bedienen van je Satisfyer op afstand, kun je ook je eigen vibratieprogramma's maken of audio- en videochats hebben.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten