Satisfyer Curvy 3+ - Luchtdrukvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
MateriaalSiliconen
Lengte13 cm
Diameter5 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Clitoris vibrators   Luchtdruk vibrators   Sextoys voor haar   Stille vibrators   Sextoys met app   Waterdichte vibrators   Vibrators met app   Siliconen vibrators  
EAN 4061504001890
Artikelnummer V029959

Productomschrijving

Met de Satisfyer Curvy 3+ geniet je van de krachtige luchtdrukgolven samen met intense vibraties, deze combinatie zorgt voor de meest intense orgasmes. Bestuur de 11 verschillende luchtdruk en vibratieprogramma’s met de app of via de knoppen.

  • Door middel van vibratie en luchtdruk zorgt de Curvy 3+ voor ultieme stimulatie
  • Geniet van de 11 drukgolfprogramma’s en 11 vibratieprogramma’s
  • De vibrator ligt perfect in de hand dankzij de ergonomische vorm
  • Volledig waterdicht en dus is de vibrator overal te gebruiken en eenvoudig schoon te maken

Hoe gebruik ik de Satisfyer Curvy 3+?

De Satisfyer Curvy 3+ is de kleinste van de drie Curvy + vibrators van Satisfyer. Ook deze Curvy + vibrator combineert luchtdruk met vibraties. Hierbij is de luchtdrukstimulatie ook weer te gebruiken met stimulatiepatronen. De Satisfyer Curvy 3+ is te bedienen met drukknoppen maar ook in combinatie met een app. 

Druk de middelste knop in voor 2 seconden om de Satisfyer aan of uit te zetten. Hierna zet je met de bovenste knop de vibratie aan of uit door deze ook ingedrukt te houden. Gebruik deze knop hierna om van programma te wisselen, gebruik de onderste knop om van intensiteit te veranderen.

De Satisfyer Curvy 3+ is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Hoe gebruik ik de Satisfyer Connect app?

De Satisfyer Curvy 3+ is te gebruiken in combinatie met de gratis Satisfyer app (beschikbaar op iOS en Android). Deze app kan je verbinden met behulp van Bluetooth. Door de app te gebruiken kan je oneindig veel stimulatie programma's afspelen en deze zelf samenstellen. Houdt tijdens het koppelen de middelste knop voor 4 seconden ingedrukt om de bluetooth stand aan te zetten.

Hoe laad ik de Satisfyer Curvy 3+ op?

De Satisfyer Curvy 3+ is oplaadbaar met een handige USB-oplader, die je bij ons bij de bestelling geleverd krijgt. Deze lader is eenvoudig aan de masturbator te bevestigen met een magneet. Wanneer de accu aan het opladen is, knippert het lichtje. Het lichtje blijft branden als de masturbator helemaal opgeladen is

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Satisfyer Curvy 3+ met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en geniet jij nog beter van dit speeltje!

Hoelang is mijn garantie bij Willie?

Op De Satisfyer Curvy 3+ zit 1 jaar fabrieksgarantie.

Hoe wordt mijn pakketje geleverd?

Alle bestellingen worden in een blanco doos verstuurd en Willie BV wordt niet als afzender vermeld.

 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten