Satisfyer Curvy 2+ - Luchtdrukvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
MateriaalSiliconen
Lengte16 cm
Diameter4.6 cm
Inhoud300 gram
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   Clitoris vibrators   Cadeaus voor haar   Luchtdruk vibrators   Sextoys voor haar   Sextoys met app   Waterdichte vibrators   Vibrators met app   Siliconen vibrators  
EAN 4061504001852 Roze
4061504001876 Wit
Artikelnummer V029957 Roze
V029958 Wit

Productomschrijving

De Satisfyer Curvy 2+ is een luchtdruk vibrator waarbij de stimulatie gecombineerd wordt met vibraties. Daarbij heeft de Satisfyer Curvy 2+ verschillende luchtdruk stimulatie patronen. Hierdoor kan je nog beter variëren met de stimulatie van de clitoris. De Satisfyer Curvy 2+ is te bedienen met drukknoppen maar ook in combinatie met een app. Dankzij de waterdichte (IPX7) afwerking kan de Satisfyer Curvy 2+ ook onder water gebruikt worden.

Satisfyer App

De Satisfyer Curvy 2+ is te gebruiken in combinatie met de gratis Satisfyer app (beschikbaar op iOS en Android). Deze app kan je verbinden met behulp van Bluetooth. Door de app te gebruiken kan je ondeindig veel stimulatie programma's afspelen en deze zelf samenstellen. Daarbij is de Satisfyer Curvy 2+ ook te gebruiken met behulp van drukknoppen op de vibrator zelf. 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten