Pleasurelab Orgasmix Stimulator Voordeelpakket

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

IngrediëntenBevat <5% : -niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen - Anionogene oppervlakkteactieve stoffen, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone
BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurZwart
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte11 cm
Diameter5.4 cm
WaterdichtJa
MultispeedJa
BuigzaamJa
Inhoud150 ml
Merk Pleasurelab
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Sexpakketten   Masturbators   Sextoys voor haar   Sextoys voordeelpakketten  
EAN 8718801923924
Artikelnummer V031270

Productomschrijving

Met het Pleasurelab Orgasmix Voordeelpakket haal je alles in huis voor een optimale ervaring met de Pleasurelab Orgasmix. Deze veelzijdige masturbator is niet alleen geschikt voor mannen, maar ook voor vrouwen. Een echte partner masturbator dus.

Met het Willie Toys glijmiddel zorg je voor een betere glijding, zowel bij hem als bij haar. Na gebruik van de Pleasurelab orgasmix kan je deze reinigen met de speciale toycleaner. Op deze manier waarborg je de kwaliteit van deze fantastische masturbator.

Pleasurelab Orgasmix - Penis Stimulator Set

De Pleasurelab Orgasmix is een 3 in 1 penis stimulator voor hem, met een extra mogelijkheid om ook de vrouw te stimuleren. De eerste manier om de penis te stimuleren is door de masturtbatiesleeve te gebruiken. Deze sleeve zorgt met zijn ribbels en noppen aan de binnenkant voor stimulatie van de penis. Dan is er nog de dubbele cockring, deze is om de penis en het scrotum te bevestigen om de erectie te behouden en het orgasme te intensiveren. In de ring die je in het midden overhoudt, kan je de vibrerende bullet bevestigen. Op deze manier wordt de penis ook gestimuleerd met vibraties.

De vibrerende bullet kan ook worden gebruikt als clitoris stimulator bij de vrouw. De bullet is voorzien van tien verschillende vibratiestanden die eenvoudig te bedienen zijn met een drukknop op de bullet. Wij adviseren zowel de masturbatiesleeve als de cockringset met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Willie glijmiddel 150ml

Het Willie glijmiddel op waterbasis is voor intiem gebruik. Een flesje bevat 150 ml glijmiddel waarmee je de penis en/of de vagina kan bevochtigen. Hierdoor wordt het comfort tijdens de seks vergroot en zal je extra genieten.

Omdat dit glijmiddel op waterbasis is, kan je het veilig in combinatie met condooms en sextoys gebruiken. Gebruik zoveel glijmiddel als je wilt en smeer het op de gewenste lichaamsdelen. Dit glijmiddel plakt niet.

Willie toycleaner

De Willie toycleaner is een onmiddellijke en effectieve spray voor het reinigen van erotische speeltjes. Spuit de spray direct op het oppervlak van het speeltje dat moet worden schoongemaakt. Spoel het speeltje vervolgens af met water of neem het af met een vochtig doekje. Hierna is het speeltje gereinigd en ruikt weer lekker fris.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten