Oh My Gem - Enrapture Tanzanite - Verwarmende vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Kleurpaars
Materiaalsilicone, ABS, acryl
Lengte15,9 cm
Diameter3,1 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Blush Oh My Gem
Categorieën Sextoys   Vibrators   Klassieke vibrators   Luxe vibrators   Clitoris vibrators   Nieuwe sextoys   Nieuwe producten   Sextoys voor haar   Waterdichte vibrators   Verwarmende vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 819835029526
Artikelnummer V035342

Productomschrijving

De blauwe siersteen Tanzaniet wordt geassocieerd met zelfontwaking en intuïtie. Steef jij ernaar je genot te verkennen en contact te maken met je lichaam?  De Oh My Gem vibrator Tanzaniet Vervoering past bij je. Hij levert de kracht waarnaar je verlangt. Tanzaniet is zeldzaam en dat ben jij ook, omhels het, geniet ervan, breng jezelf in vervoering!
 
Deze Blush Oh My Gem vibrator warmt op tot een zeer comfortabele 41,6 graden Celsius voor een betere doorbloeding en meer genot. Gemaakt van Blush Puria™ silicone en omhuld met satijnzachte UltraSilk® biedt deze gewaagde vibrator een soepele en comfortabele ervaring voor alle gebruikers. Compatibel met op water gebaseerd en met hybride glijmiddel. Oh My Gems zijn hypoallergeen en veilig voor je lichaam. De vibrator heeft een siersteen aan de basis. Naast de verwarmingsfunctie zijn er 10 vibratiefuncties: 5 snelheden en 5 ritmes. IPX7 Waterproof, dus onderdompelbaar. Voor het opladen wordt een magnetische USB-kabel meegeleverd.
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten