Standje van de Week

Standje van de Week: De Sfinx

En? Beviel het eenvoudige standje ‘de bezoeker‘ van vorige week? We gaan het deze week weer iets uitdagender maken. Met de nadruk op iets. De Sfinx is namelijk een standje dat erg veel lijkt op de alom bekende Doggy Style. De Sfinx dankt zijn naam aan het beeld in Egypte, de dame neemt als het ware de vorm aan van dit standbeeld. Omdat het standje op z’n hondjes voor velen een favoriet is, denken wij dat de Sfinx ook zeker zal bevallen.

Het standje

Om het standje optimaal uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat de vrouw plat op haar buik gaat liggen. Vervolgens steunt ze op beide ellebogen zodat haar schouders een beetje omhoog komen. Als laatste trekt ze een been op en maakt haar rug hol, om als het ware ruimte te maken. De man buigt zich vervolgens over de vrouw heen en plaatst zijn handen plat op de ondergrond. Vervolgens kan hij de penis inbrengen en het tempo bepalen. Tip: Deze positie is ook een aanrader voor anale seks. Omdat de penis niet al te ver naar binnen gaat, is de anale seks zeer aangenaam.

De Sfinx met Toys

Omdat bij dit standje de clitoris niet geheel aan bod komt, kunnen jullie een clitoris vibrator gebruiken. Op deze manier kan de vrouw met haar vrije hand, haar clitoris stimuleren. Wil je het nog een niveau hoger tillen, dan raden wij een We-Vibe aan. Hierbij wordt zowel de clitoris als de g-spot van de vrouw gestimuleerd, maar ook de penis van de man. Beide partners worden dus op meerdere manieren gestimuleerd. Uiteraard adviseren we ook bij dit standje weer een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *