Standje van de Week

Standje van de Week: De Bezoeker

Na al die ingewikkelde standjes die een ware workout vormden, doen we het deze week wat rustiger aan. Het standje van deze week is: De Bezoeker. De eenvoud zit hem in het feit, dat je allebei eigenlijk alleen maar hoeft te staan. Het standje is dan ook heel erg intiem omdat je elkaar kunt zoenen, omhelzen en op andere manieren stimuleren met de handen. Daarbij kan je elkaar natuurlijk aankijken, wat dit standje een extra fijne ervaring maakt.

Het Standje

Het standje behoeft natuurlijk weinig uitleg. Je gaat tegenover elkaar staan en begint elkaar te zoenen en te strelen. Vervolgens kunnen jullie beiden elkaars geslachtsdelen stimuleren met de handen. Variatie hierop is dat de man zijn penis gebruikt om de clitoris te stimuleren. Als jullie beide dusdanig opgewonden zijn, kan de man zijn penis inbrengen en beginnen met stimuleren. Doordat jullie staan, kunnen jullie het standje door het hele huis doen. Tip: Zijn jullie niet van dezelfde lengte? Is het verstandig om de kleinere partner op een verhoging te laten staan. Denk hierbij aan een krukje of kleine stoel.

De Bezoeker uitbreiden

Om het eenvoudige standje nóg fijner te maken, hebben we ook deze week weer een aantal toevoegingen. Allereerst vinden wij een veertje een goede toevoeging. Met dit veertje kunnen jullie elkaar teasen tijdens het voorspel. Omdat jullie zo dicht tegen elkaar en intiem met elkaar zijn is het misschien ook leuk om massageolie te gebruiken. Hierdoor gaan jullie lichamen nog meer in elkaar op en kan je elkaar soepeler betasten. Uiteraard raden wij ook deze keer weer een klein beetje glijmiddel op waterbasis aan. Have Fun!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *