Standje van de Week

Standje van de Week: Ruggelings

Deze week een standje dat wederom werkt voor zowel vaginale als anale penetratie, alhoewel optie 1 natuurlijk wel wat makkelijker is. Bij dit standje is de penetratie door de houding van beide partners wat minder diep, maar tegelijkertijd ook een stuk intiemer omdat je zo dicht op elkaar ligt. Hoe dit standje precies in z’n werk gaat leggen we je graag uit in dit nieuwe blog.

Het standje

Ruggelings, eigenlijk zit de uitvoering al in de naam. Beide partners gaan op hun rug liggen en gaan vervolgens over tot penetratie. Maar hoe pak je dit nou het handigst aan? Het begint uiteraard met de man, die op zijn rug op het bed gaat liggen. Vervolgens gaat de vrouw ruggelings op hem liggen. Belangrijk hierbij is dat zij eerst steunt op haar ellebogen en hielen. Op deze manier kan hij makkelijker zijn penis inbrengen. Als dit gebeurt is, kan de vrouw met haar rug op de bost van de man gaan liggen. De man kan de vrouw vervolgens heerlijk penetreren.

Ruggelings met Sextoys

Omdat het bij dit standje iets lastiger is om de penis in te brengen, raden wij ook bij dit standje een beetje glijmiddel op waterbasis aan. Omdat jullie beide gestrekt op bed liggen, kan de clitoris van de vrouw ook gestimuleerd worden door een van de partners. Hiervoor adviseren wij een heerlijke luchtdrukvibrator. Omdat we nog steeds in augustus (de anale seksmaand) leven, zouden jullie dit standje ook eens kunnen proberen met een buttplug. Op deze manier wordt de vrouw dubbel gestimuleerd. Heerlijk toch?

Gerelateerde producten:

Willie Toys Glijmiddel op Waterbasis
Willie Toys Anaal Plug Set
Satisfyer Pro 2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *