Ontdekken

Sextoys Gebruiken in het Openbaar

We horen je al denken; Sextoys gebruiken in het openbaar? Dat doe je toch niet? En in de meeste gevallen is het ook niet iets om te doen in het openbaar. Een tarzan vibrator midden in een restaurant gebruiken, wordt waarschijnlijk niet geaccepteerd. Toch kan je ook een sextoy in het openbaar gebruiken zonder dat iemand dat door heeft. Heb je bijvoorbeeld wel eens aan een vibrerend eitje met afstandsbediening gedacht? Of aan een vibrerend slipje? In dit blog nemen we je mee in de spannende wereld van de sextoys, die je ongestoord in het openbaar kunt gebruiken.

Vibrerend eitje

Het eerste wat bij een gemiddeld persoon naar boven komt als het gaat om een sextoy gebruiken in het openbaar, is een vibrerend eitje. En dit is natuurlijk ook een hele goede en spannend oplossing voor een leuke avond. Je brengt het vibrerende eitje als vrouw zijnde in, vervolgens geef je de afstandsbediening aan je partner. Op deze manier kan de partner de vrouw, waar en wanneer hij of zij maar wil, stimuleren. Ook op de meest onverwachte momenten.

Met een vibrerend eitje naar een etentje? Linda laat zien dat het heel eenvoudig kan:

Vibrerend Slipje

Lijkt het je niks om tijdens en etentje of avondje in de kroeg een vibrerend eitje in te hebben, dan kan je natuurlijk ook een vibrerend slipje kopen. In deze slipjes is een mini vibrator ingebouwd, die tegen de clitoris aan vibreert. Ook hierbij kan de partner, of jijzelf natuurlijk ook, het slipje op afstand bedienen en zo de vrouw misschien wel naar een hoogtepunt brengen. En dan hebben we het niet over het hoofdgerecht van het restaurant. De meeste vibrerende slipjes zijn gemaakt van doorzichtig kant, waardoor je later op de avond ook nog een verleidelijke verschijning bent.

Maak je van je slipje een vibrerend slipje

Lijkt rondlopen met een vibrerend eitje je niks? Of vind je de vibrerende slipjes niet mooi? Dan kan je ook van je eigen slipje een vibrerend slipje maken! De We-Vibe Moxie kan je namelijk aan je slipje bevestigen. Hierdoor zal de mini vibrator tegen je clitoris aan komen te zitten. Met de meegeleverde afstandsbediening, kan je de Moxie dan besturen. Met de moxie kan je dus heerlijk sextoys gebruiken in het openbaar en tegelijkertijd een sexy slipje dragen.

Ook de Ohlala slip vibrator van Willie Toys is de perfecte toy om bijvoorbeeld te dragen tijdens een spannende dat! De vibrator is gemaakt van siliconen waardoor de toy extra zacht en flexibel is. De ronde verhoging aan de bovenkant stimuleert de clitoris zonder te veel geluid te maken. Met de meegeleverde afstandsbediening kies jij of je partner tussen de 10 vibratiestanden. 

Lisa van Pleasure Academy laat hieronder zien hoe leuk het kan zijn om met de We-Vibe Moxie rond te lopen:

Gerelateerde producten:

Willie Toys Vibrerend Eitje
Eve’s Vibrerend Slipje
FSOG Freed Knicker Vibrator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *