Verleiden

365 Days: Dit is Waarom je de film écht gezien moet hebben

Mogen we al op vakantie naar Italië? Want door deze film wil je vandaag nog verdwalen in de straten van Sicilië!

Op dit moment heeft iedereen het over deze erotische trailer. 365 dni, ook wel bekend als 365 days, is dé film van het moment! De vraag is dan ook niet of je deze film gaat kijken, maar wanneer. Een tip van ons: vandaag nog!

Spannend op meerdere vlakken

Even in het kort, zonder het vrijgeven van spoilers. De film gaat over Laura Biel, een Poolse vrouw die niet gelukkig is in haar huidige relatie. Haar verjaardag wordt gevierd in Italië, waar ze ontvoerd wordt door de jonge maffia-baas Don Massimo Torricelli. Hij maakt Laura duidelijk dat hij haar 365 dagen bij hem zou houden. Zolang heeft zij de tijd om verliefd op hem te worden. Hij beloofd Laura alleen aan te raken als zij dit zelf wil. Laura probeert zelf de macht te krijgen, maar wordt langzamerhand verliefd op haar ontvoerder. Romantisch? Misschien een beetje. Supersexy en erotisch? Zeker weten!

Passende Sextoys

Na het kijken van de film zin om zelf macht te hebben, net als Laura?  Deze toys komen dan goed van pas!

1. PleasureLab Moonshake Massager

Wil jij genieten van intense clitoris stimulatie? Gebruik dan net als Laura een massage staaf! Zowel bij het masseren als het stimuleren, zal de verwarmende kop van de Moonshake een overweldigend gevoel geven. Er zijn ook nog spannende opzetstukken bij de verkrijgen. Zo kun je de Moonshake veranderen in een duo of partner vibrator.

2. Willie Toys Wireless Egg

Een vergadering op werk wat spannender maken? Geef het uit handen! Dit eitje kunt je op afstand bedienen aan de hand van de afstandsbediening en beschikt over maar liefst 10 verschillende standen! Hij kan zelfs mee in bad of onder de douche dankzij het waterdichte design.

3. Willie Rabbit vibrator

Liever twee vliegen in één klap slaan? Ga dan voor deze toys! De Rabbit zorgt voor zowel clitoris als g-spot simulatie, tegelijkertijd. De roterende kop met kralen zorgt voor nog meer stimulatie van de g-spot. Hij beschikt over 12 vibratiepatronen en 3 verschillende snelheden, deze zijn eenvoudig te besturen door middel van de drukknoppen.

4. Satisfyer Pro Next Generation 2

Mocht je deze nog niet in huis hebben, wordt het tijd deze te bestellen. De Satisfyer is namelijk onmisbaar in elke slaapkamer! Dit is een luchtdruk vibrator die gericht is op clitoris stimulatie. De innovatieve vacuümtechnieken zorgen voor intens genot. Uiteraard kan deze toy ook prima samen worden gebruikt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *