Standje van de Week

Standje van de Week: De Oever vs. De Wederzijdse Siësta

Er mag steeds meer deze coronaperiode, maar er geldt nog steeds: Houdt 1,5 meter afstand. Daarom ook deze week weer een vergelijking tussen twee standjes, waarbij er een geschikt is in coronatijd en de ander niet. Deze week, de al eerder besproken wederzijdse siësta en de oever. Waar het in voorgaande weken duidelijk was, welk standje het meest Coronaproof is, is het deze week iets lastiger.

Welk standje is het veiligst

Bij de wederzijdse Siësta is het namelijk zo dat je als partners een stukje uit elkaar ligt. En ook bij de Oever kunnen jullie zien dat er genoeg ruimte tussen beide partners zit. Toch adviseren we de Oever als Coronaproof standje. Bij de wederzijdse siësta is het namelijk makkelijker om naar elkaar toe te buigen.

De oever is dus het coronastandje waar we wat “dieper” op ingaan. Allereerst gaat de vrouw op haar rug liggen met haar benen in de lucht. Vervolgens gaat hij geknield voor haar zitten. Het is bij dit standje belangrijk dat de vrouw met haar voeten op de borst van de man steunt. Hierdoor zorgen jullie er automatisch voor dat er voldoende afstand tussen jullie blijft.

De Oever met Sextoys

Omdat er veel ruimte tussen beide partners zit, is het belangrijk om zo optimaal mogelijk van het standje te genieten. Daarom raden wij aan om de Moonshake massager te gebruiken, om beide partners extra te stimuleren. Bij de man kunnen op die manier de tepels gestimuleerd worden en bij de vrouw de clitoris. Als je de moonshake massager met opzetstukken besteld, vergroten jullie de mogelijkheden. Zowel bij de Moonshake massager als bij het standje adviseren wij een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Gerelateerde producten:

Pleasurelab Moonshake™
 Willie glijmiddel op waterbasis
Pleasurelab Moonshake™ Lick Me Leaf opzetstuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *