M Elite - Soft and Wet - Annabella - Zelfsmerende vibrerende masturbator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijen1x AAA
KleurBeige
MateriaalTPE, ABS
Lengte15.9 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
Merk Blush M for men
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Masturbators   Nieuwe sextoys   Nieuwe producten   Automatische masturbators  
EAN 819835027492
Artikelnummer V034938

Productomschrijving

Ik ben Annabella en ik ben klaar om je te plezieren en je fantasieën te prikkelen. Voeg een beetje water of speeksel toe en geniet van mijn zelfglijdende vaardigheden terwijl ik je omhul als een handschoen. Ik bied een scala aan sensaties met mijn geribbelde en getextureerde kanaal en ik heb een open einde voor gemakkelije reiniging. Ik heb ook een bullet met 1 snelheid voor krachtige vibraties tijdens het spelen. Ik ben vrij van ftalaten, paraffines en latex, en ik zie er beter uit dan de echte.
 

  • Zelf-glijdend.  Voeg gewoon een beetje water of speeksel toe en ik ben klaar om te gaan!
  • Geribbeld en getextureerd kanaal voor optimale sensaties
  • Meegeleverde bullet met 1 snelheid voor krachtige vibraties tijdens het spelen
  • Gemaakt van ultrazacht TPE, vrij van ftalaten, paraffines, latex
  • Ziet er beter uit en voelt beter aan dan de echte en heeft een open uiteinde voor eenvoudige reiniging.
  • Lengte 5,75 inch / 14,6 cm
  • Inbrengbare lengte 14,6 cm
  • Breedte 7,6 cm
  • Type batterij: AAA
  • Aantal batterijen: 1
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten