Lovense - Calor - Automatische masturbator met app

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenUSB-kabel
KleurZwart
WaterdichtJa
MultispeedJa
Kleurzwart
MateriaalABS;Siliconen
Lengte15,9
Diameter3 - 4,5
Merk Lovense
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Masturbators   Automatische masturbators   Sextoys met app  
EAN 728360599834
Artikelnummer V032242

Productomschrijving

De Lovense Calor Masturbator is de mannelijke toy die niet kan ontbreken in je nachtkastje. Met de verwarmende functie wordt het gevoel nog realistischer. De diepteregeling zorgt ervoor dat jij op elke diepte weer verrast wordt. Ook kan je op verre afstand intens genieten met je partner door de bijbehorende app.

  • Verwarmingsfunctie, voor een nog realistischer gevoel
  • Diepteregeling, met op elke verschillende diepte een andere intensiteit
  • Knijptechniek in de masturbator, voor een nog lekkerder hoogtepunt
  • Waterdicht, hierdoor zowel geschikt voor onder de douche als in bad
  • Inclusief app, om ook op lange afstand met je partner te genieten


Hoe gebruik ik de Lovense Calor Masturbator?

De Lovense Calor Masturbator is eenvoudig aan te zetten door middel van de knop op de masturbator. De pijltjes omhoog en omlaag regelen de vibraties. Dit kan ook gedaan worden in de bijbehorende app. Koppel het apparaat aan de app en creëer oneindig veel verschillende soorten vibraties. Door ook de toy van je partner aan de app te koppelen, controleren jullie op afstand, elkaars toys voor een nog intenser gevoel.

Ook heeft de Lovense Calor Masturbator een warmtefunctie. Plaats de bijbehorende kabel op de puntjes. De masturbator begint nu met opwarmen. Om deze intense ervaring nog beter te maken, heeft de Lovense Calor Masturbator ook een knijpende functie. Deze zorgt ervoor dat je niet alleen gestimuleerd wordt door de verschillende trillingen, maar ook door vernauwing van de schacht. De masturbator is ook volledig waterdicht. Gebruik hem een keer in bad of onder de douche voor een nog intensere beleving.

Tot slot heeft de Lovense Calor Masturbator ook een diepteregeling. Dit houdt in dat de masturbator voelt hoe diep je in de schacht zit en hier de vibratiesterkte op aanpast. Hierdoor krijg je een nog intenser en realistischer gevoel.
 

Hoe laad ik de Lovense Calor Masturbator op?

Als de masturbator leeg is, kan je deze opladen met behulp van een USB-oplader. Doordat de oplader is meegeleverd, hoef je je nooit meer zorgen te maken of je wel batterijen in huis hebt. De Lovense Calor Masturbator kan wel 1,5 tot 2 uur continu gebruikt worden na het volledig opladen.
 

Hoe houd ik de Lovense Calor Masturbator schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Lovense Calor Masturbator eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. De masturbator is ervoor gemaakt om goed schoongemaakt te kunnen worden. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.
 

Welke glijmiddel soort gebruik ik?

Om de ervaring nog fijner te krijgen adviseren wij de Lovense Calor Masturbator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!
 

Hoelang is mijn garantie bij Willie?

Op de Lovense Calor Masturbator zit 1 jaar fabrieksgarantie.
 

Hoe wordt mijn pakketje geleverd?

Alle bestellingen worden in een blanco doos verstuurd en Willie BV wordt niet als afzender vermeld.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten