LELO - Soraya Wave - Duo vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Merk LELO
Categorieën Sextoys   Vibrators   Luxe vibrators   Tarzan vibrators   Clitoris vibrators   Cadeaus voor haar   Cadeaus   Luxe cadeaus   Sextoys voor haar   Duo vibrators   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 7350075028144 Blauw
7350075027840 Paars
7350075028151 Zwart
Artikelnummer V028933 Blauw
V028934 Paars
V028935 Zwart

Productomschrijving

Lelo Soraya Wave - De luxe Rabbit vibrator van LELO. Krachtige vibraties voor clitoris stimulatie en een pulserende top voor G-spot sensatie. Wave-motion technologie die verschillende gepersonaliseerde stimulatie van vingers nabootst.

  • Stimulatie zowel clitoraal als op de G-spot
  • 8 trilvariaties, waardoor er van verschillende snelheden genoten kan worden
  • Wave technologie, waardoor de toy ook op en neer gaat
  • Heel flexibel design, waardoor het zich aan elk lichaam makkelijk kan worden aangepast
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid


Hoe gebruik ik de Lelo Soraya Wave Luxe Rabbit vibrator?

Geniet van ongeremd opwindend genot met deze luxe duo vibrator. De toy bezit over een wave technologie, waardoor het de rabbit vibrator niet alleen trilt, maar ook heen en weer gaat. Het zorft er met golvende stimulatie voor dat het voelt als bewegende vingers. De vibrator gaat dus op en neer.

Ook heeft de Lelo Soraya daarbij ook 8 verschillende vibratie patronen. Deze vibratie patronen zijn te bedienen met de middelste knop op de vibrator. Met de + en - knoppen kan de kracht van het vibratiepatroon bepaald worden. Ervaar intense clitoris en g-spot stimulatie voor een golvende climax, die maar blijft komen.
 

Hoe laad ik de Lelo Soraya Wave Luxe Rabbit vibrator?

Als de vibrator leeg is, kan je deze opladen met behulp van een USB-oplader. Doordat de oplader is meegeleverd, hoef je je nooit meer zorgen te maken of je wel batterijen in huis hebt.
 

Hoe houd ik de Lelo Soraya Wave Luxe Rabbit vibrator?

Vanwege de waterdichtheid is de Lelo Soraya Wave Luxe Rabbit vibrator eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de Lelo Soraya Wave Luxe Rabbit vibrator op te bergen in het bijgeleverde opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.
 

Welke glijmiddel soort gebruik ik?

Om de ervaring nog fijner te krijgen adviseren wij het Lelo Soraya Wave Luxe Rabbit vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!

BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)

KleurZwart / Blauw / Roze

MateriaalBody Safe Siliconen / ABS

Lengte21,8 cm

Diameter2,5 cm

Gewicht185 g

Garantie1 Jaar

PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)

MultispeedJa

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten