LELO - Ina 3 - Duo vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
MateriaalSiliconen
Lengte11 cm (totaal: 20 cm)
Diameter4,5 cm
Inhoud150 gram
MultispeedJa
Merk LELO
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Luxe vibrators   Tarzan vibrators   Clitoris vibrators   Cadeaus voor haar   Sextoys voor haar   Duo vibrators   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 7350075028311 Seafoam (blauw)
7350075028304 Seaweed (groen)
7350075028298 Coral
Artikelnummer V031265 Seafoam (blauw)
V031266 Seaweed (groen)
V031267 Coral

Productomschrijving

De Lelo Ina 3 Duo Vibrator is een must-have met de tien voortreffelijke vibratiestanden, interne stimulatie van de G-spot en externe stimulatie van je clitoris. Geniet extra vaak van de 30% langere batterijduur.

  • Stimulatie zowel clitoraal als op de G-spot
  • 10 trilvariaties, waardoor er van verschillende snelheden genoten kan worden
  • 30% langere batterijduur, dus extra lang genieten
  • Waterdicht, hierdoor zowel geschikt voor onder de douche als in bad
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid


Hoe gebruik ik de Lelo Ina 3 duo vibrator?

De Lelo Ina 3 duo vibrator is alweer de derde verbeterde versie van de legendarische Ina duo vibrator. De verbeteringen van deze Lelo Ina zitten hem in de kracht van de twee motors in de stimulatieuiteinden. Deze motors hebben namelijk 30% meer kracht, waardoor de g-spot en clitoris nog intenser worden gestimuleerd. Daarbij komt dat de batterij van de Lelo Ina 3 extra lang meegaat. Dit betekent minder vaak opladen en extra lang genieten. 

Net als de andere Lelo Ina's is ook de Lelo Ina 3 voorzien van 10 verschillende vibratiepatronen. Door de twee koppen van de Lelo Ina 3 worden de g-spot en clitoris tegelijkertijd gestimuleerd. Hierbij zijn beide koppen apart van elkaar te bedienen waardoor je verschillende stimulatie combinaties kunt maken. 
 

Hoe laad ik de Lelo Ina 3 Duo Vibrator op?

Als de vibrator leeg is, kan je deze opladen met behulp van een USB-oplader. Doordat de oplader is meegeleverd, hoef je je nooit meer zorgen te maken of je wel batterijen in huis hebt.
 

Hoe houd ik de Lelo Ina 3 Duo Vibrator schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Lelo Ina 3 Duo Vibrator eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de Lelo Ina 3 Duo Vibrator op te bergen in het bijgeleverde opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.
 

Welke glijmiddel soort gebruik ik?

Om de ervaring nog fijner te krijgen adviseren wij het Lelo Ina 3 Duo Vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hiervan wordt een zakje meegeleverd. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!
 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten