LELO - Ida - Koppelvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar en 2 x AAA batterijen (adapter en batterijen meegeleverd)
Materiaal100% Siliconen
Lengte8cm
Diameter2.4cm (grote gedeelte: 5.5cm)
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
BuigzaamJa
Merk LELO
Categorieën Sextoys   Vibrators   Luxe vibrators   Koppelvibrators   Cadeaus voor koppels   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels   C-shape koppelvibrators   Waterdichte vibrators   Vibrators met afstandsbediening   Siliconen vibrators  
EAN 7350022277434 Kleur: Zwart
Artikelnummer V008320 Kleur: Zwart

Productomschrijving

Lelo Ida is een koppelvibrator die gedragen wordt door de vrouw tijdens het vrijen. Deze vibrator is ’s werelds eerste op-afstand-bedienbare stimulator voor koppels die krachtige vibraties combineert met rotaties.

  • Plezier voor beide partners
  • Stimuleert door middel van rotaties en vibraties
  • Geniet of ontspan van de 6 verschillende stimulatie modes en intensiteiten
  • Schakel door de standen met de meegeleverde afstandsbediening
  • Vanwege de waterdichtheid is de toy overal te gebruiken en eenvoudig schoon te houden

Hoe gebruik ik de Lelo Ida?

De Lelo Ida heeft een speciale afstandsbediening met SenseMotion technologie. Hierdoor voelt degene die de afstandsbediening vast heeft, hoe hard de trillingen op de vibrator zijn. Door de afstandsbediening te draaien kun je de vibrator harder laten trillen. Dit is modus 1 van de afstandsbediening. In de tweede modus van de afstandsbediening zal de vibrator harder of zachter trillen naar mate jij de afstandsbediening beweegt. In modus 3 gebruik je de afstandsbediening door middel van de knopjes om te wisselen van vibratiestand of intensiteit.

Doe de afstandsbediening aan door op het + knopje te drukken. Hierdoor begin je in modus 1. Door op de middelste knop te drukken ga je naar modus 2 en hierna naar modus 3. In modus 3 gebruik je de middelste knop om de verwisselen van vibratiestand en de + en – knoppen om de intensiteit te bepalen.

Je hoeft niet per se de afstandsbediening te gebruiken. Druk op de knop op de zijkant om de vibrator aan te zetten. Hierna gebruik je deze knop om de vibratie harder te zetten. Houdt deze knop ingedrukt om de vibrator weer uit te doen

De Lelo Ida is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

De Lelo Ida wordt geleverd in een mooie geschenkdoos met daarin een oplader, satijnen opbergzakje, gebruiksaanwijzing, batterijen, sleutel om de batterijcase open te maken en een zakje glijmiddel.

Hoe laad ik de Lelo Ida op?

De Lelo Ida is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-oplader. Het gat voor de oplader zit aan de zijkant van de vibrator. Wanneer de vibrator aan het opladen is zal het licht knipperen. Blijft het licht aan staan, dan is de toy volledig opgeladen en klaar om jou 4 uur lang te stimuleren.

Hoe maak ik de Lelo Ida schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Lelo Ida eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen het satijnen opbergzakje, deze vind je in de verpakking van de toy. De Lelo Ida blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Lelo Ida met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Anderen bekeken ook

Willie spaarpunten