le WAND - Feel My Power x Kelly Malka - Wandmassager

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijennee
Kleurrood
Materiaalsilcone, abs
Lengte34 cm
Diameter6,2 cm
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Categorieën Sextoys   Vibrators   Wandvibrators   Clitoris vibrators   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels  
EAN 4890808249307
Artikelnummer V033362

Productomschrijving

Misschien wel de vibrator waar in het jaar 2022 het meest naar uitgekeken is, de Le Wand Feel My Power wandmassager!
 
Om te pleiten voor seksueel genot als onderdeel van seksuele gezondheid, creëerde het team van Le Wand de 2022 Feel My Power wand om te vieren hoe we onze seksspeeltjes gebruiken, om intimiteit en bevrediging in onze relaties te vieren, om consent en masturbatie te vieren. Seksueel genot is deel van het leven en als je je aan teveel regels moet houden, mis je al het plezier! Wij moedigen mensen aan om misinformatie en stigma's te bestrijden en om zich goed te voelen over hun lichaam en seksuele ervaringen.
 
Sinds 2019 heeft het Le Wand team elke Internationale Vrouwendag gevierd door samen te werken met emanciperende kunstenaars om een speciale editie van de Le Wand massager te lanceren. In het jaar 202 is er samengewerkt met @bykellymalka - Een illustrator en ontwerper uit Los Angeles die haar kunstwerken maakt om het bewustzijn te vergroten en een emotionele en tastbare impact te maken op geestelijke gezondheid, gendergelijkheid en sociaal-politieke kwesties.
 
Dit model wandmassager is winnaar van Cosmopolitan's Sexcellence Award voor "Most Powerful Sex Toy," De oplaadbare vibrerende massager van Le Wand levert gegarandeerd intens sensueel genot. De luxe massager heeft 10 verschillende vibratiesnelheden en 20 vibratiepatronen. Het strakke ontwerp van Le Wand zorgt voor gerichte vibraties in de siliconen kop. Krachtig, doordringend genot gecombineerd met het gemak en de veelzijdigheid van een oplaadbare massager. De Le massager is een complete set met een lichaamsveilige siliconen kop, een flexibele hals, een handige reisetui, een oplader met universele adapter en prachtige verpakking zodat de Le Wand ook perfect is als kado en zeker de Feel My Power special edition!
 
Bekijk ook de opzetstukken die op de Le Wand massager passen. Met deze accessoires kun je textuur toevoegen of de wand massager veranderen in een in te brengen vibrator.
 
Le Wand
Le Wand is een premium merk van vibrerende massagers en andere seksspeeltjes die ongeëvenaarde kwaliteit brengen. Het merk is opgericht door gediplomeerd seksvoorlichtster Alicia Sinclair. Het merk Le Wand begon met de geweldige klassieke wand massager met alle kracht die je je wensen kunt en een bekroond design en is nu een volledige collectie van topproducten voor seksueel genot. Ontworpen voor optimale stimulatie voor alle lichamen. Le Wand staat voor intimiteit voor iedereen, met sterke en veelzijdige producten die ervoor zorgen dat orgasmes binnen ieders bereik liggen.
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten