le WAND - Blend - Duo vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijennee
Kleurzwart, rood, goud
Materiaalsiliconen, metaal
Lengte20,2 cm
Diameter3,6 cm
Gewicht255 gram
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
BuigzaamJa
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Tarzan vibrators   Clitoris vibrators   Sextoys voor haar   Duo vibrators  
EAN 4890808251478 (Kleur: Zwart)
4890808251485 (Kleur: Rood)
4890808251461 (Kleur: Goud)
Artikelnummer V033369 (Kleur: Zwart)
V033370 (Kleur: Rood)
V033371 (Kleur: Goud)

Productomschrijving

Le Wand Blend is een oplaadbare duovibrator met twee motors. Ervaar meerdere sensaties met de Blend. Het ontwerp met dubbele motor versterkt de sensaties voor de clitoris en de G-spot, en het formaat is perfect. Je gebruikt de dubbelvibrerende rabbit voor een gemengd orgasme, d.w.z. bij gelijktijdige interne en externe stimulatie. De buigbare nek is handig om precies het goede plekje te bereiken bij sologebruik. Blend beschikt over 15 vibratiepatronen en 6 intensiteiten, een reisslot en een, LED oplaadindicator. In de verpakking vind je ook een micro-suède reisetui, een USB-oplaadkabel en een handleiding.

Le Wand
Le Wand is een premium merk van vibrerende massagers en andere seksspeeltjes die ongeëvenaarde kwaliteit brengen. Het merk is opgericht door gediplomeerd seksvoorlichtster Alicia Sinclair. Het merk Le Wand begon met de geweldige klassieke wand massager met alle kracht die je je wensen kunt en een bekroond design en is nu een volledige collectie van topproducten voor seksueel genot. Ontworpen voor optimale stimulatie voor alle lichamen. Le Wand staat voor intimiteit voor iedereen, met sterke en veelzijdige producten die ervoor zorgen dat orgasmes binnen ieders bereik liggen.

 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten