Pulse III Solo

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (Oplader meegeleverd)
KleurZwart
MateriaalSiliconen / ABS
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk Hot Octopuss
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Masturbators   Cadeaus voor hem   Luxe cadeaus   Automatische masturbators  
EAN 5060354560426
Artikelnummer V008125

Productomschrijving

De Pulse III Solo is de verbeterde versie van de zeer populaire Pulse II Solo. Deze mannelijk masturbator zorgt door middel van trillingen en pulsaties ervoor dat de penis gestimuleerd wordt. Ook kan de Pulse III Solo gebruikt worden als stimulator. Voor mannen met erectieproblemen is dit ideaal. Dankzij het waterdichte design kan je deze masturbator ook gebruiken in bad of onder de douche.
 

Masturbator

Als je de Pulse III Solo als masturbator gebruikt, heb je een kleine hoeveelheid glijmiddel nodig. Beweeg de Pulse heen en weer en de trillingen en pulsaties zullen de hele penis stimuleren via de PulsePlate. De Pulse III beschikt over een druksensor, wat betekent dat de snelheid van de vibraties zal toenemen wanneer de druk op de PulsePlate toeneemt. Ook heeft de Pulse III een 'Turbo Mode', welke ervoor zorgt dat je in één keer naar de hoogste vibratiestand kan schakelen.
 

Stimulator

Als je de Pulse III Solo als stimulator gebruikt, heb je geen glijmiddel nodig. Leg de penis in slappe toestand in de Pulse III Solo. Zorg ervoor dat het toompje precies op de PulsePlate zit. Zet de stimulator aan en de penis zal vanzelf stijf worden. Zonder zelf ook maar iets te doen zal je tot een intens orgasme komen. Dit maakt de Pulse III Solo perfect voor mannen met erectieproblemen.

Met de meegeleverde oplader kan je de Pulse III Solo opladen. Wij adviseren de Pulse III Solo met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Pulse III video

 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten