Hot Octopuss Pulse Solo Essential - Automatische masturbator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (USB-kabel meegeleverd)
KleurZwart
MateriaalABS / Siliconen
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
Merk Hot Octopuss
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Masturbators   Cadeaus voor hem   Automatische masturbators  
EAN 5060354560686
Artikelnummer V026564

Productomschrijving

De Pulse Solo Essential is een nieuwe versie van de zeer populaire Pulse III Solo. Deze mannelijk masturbator zorgt door middel van trillingen en pulsaties ervoor dat de penis gestimuleerd wordt. Ook kan de Pulse Solo Essential gebruikt worden als stimulator. Voor mannen met erectieproblemen is dit ideaal. Dankzij het waterdichte design kan je deze masturbator ook gebruiken in bad of onder de douche.

MASTURBATOR

Als je de Pulse Solo Essential als masturbator gebruikt, heb je een kleine hoeveelheid glijmiddel nodig. Beweeg de Pulse heen en weer en de trillingen en pulsaties zullen de hele penis stimuleren via de PulsePlate. De Pulse Solo Essential beschikt over een druksensor, wat betekent dat de snelheid van de vibraties zal toenemen wanneer de druk op de PulsePlate toeneemt. 

STIMULATOR

Als je de Pulse Solo Essential als stimulator gebruikt, heb je geen glijmiddel nodig. Leg de penis in slappe toestand in de Pulse Solo Essential. Zorg ervoor dat het toompje precies op de PulsePlate zit. Zet de stimulator aan en de penis zal vanzelf stijf worden. Zonder zelf ook maar iets te doen zal je tot een intens orgasme komen. Dit maakt de Pulse Solo Essential perfect voor mannen met erectieproblemen.

VIBRATIESTANDEN

De Pulse Solo Essential beschikt over 8 vibratiestanden die via de knoppen op de Pulse te zijn bedienen.Met de meegeleverde oplader kan je de Pulse Solo Essential opladen. Wij adviseren de Pulse Solo Essential met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten