Gender X - Play Ball - Stotende vibrator met flexibel handvat

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijennee
Kleurblauw
Materiaalsilicone, abs
Lengte25,6 cm
Diameter3,6 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
BuigzaamJa
Merk Gender X
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Clitoris vibrators   Sextoys voor haar   Stotende vibrators   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 844477019215
Artikelnummer V034377

Productomschrijving

Ervaar de wilde sensatie van twee bolvormen met een stootfunctie ertussen! De eerste bol is afgerond aan het uiteinde en loopt taps toe naar een uitschuifbare accordeonschacht die zich nestelt in de tweede bol. Deze stimulator rust op een brede veiligheidsbasis gevolgd door een slank, zeer flexibel handvat dat je tot 90 graden kunt buigen voor handige navigatie en meer mogelijkheden. Plop de bodemdop eraf om dit unieke speeltje rechtstreeks op je oplader aan te sluiten via USB.

Je kunt deze Gender X Play Ball vibrator ook veilig in het water gebruiken want hij is volledig onderdompelbaar. Hij biedt je 5 vibratiestanden en 5 stootstanden. De stootafstand is ca 0,6 cm. De beide motors van deze vibrator werken samen en een blauw LED lichtje verlicht de knop tijdens gebruik. Lengte 25,6 cm. Breedte 4,4 cm. Inbrengbare diameter 3,6 cm. Inbrengbare lengte 11,7 cm. Vrij van ftalaten en latex, veilig voor het lichaam.
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten