Gaia - Eco Delight - Minivibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (USB oplader meegeleverd)
Kleurpaars
Materiaalbioplastic, biorubber
Lengte8,2 cm
Diameter3,1 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Blush Gaia
Categorieën Sextoys   Vibrators   Mini vibrators   Clitoris vibrators   Sextoys voor haar   Waterdichte vibrators  
EAN 819835026259
Artikelnummer V033722

Productomschrijving

Deze minivibrator is gemaakt van BioTouch™, een 100%  natuurlijk rubber dat zacht aanvoelt en verantwoord is geoogst van rubberbomen. De vibrerende bullet is gemaakt van BioFeel™, een plantaardig bioplastic dat dit product milieuvriendelijker en duurzamer maakt. Geniet van de 10 krachtige vibratiestanden bestaande uit 5 snelheden en 5 unieke ritmes geleverd door de Rumble Tech™ motor die je gemakkelijk bedient met een drukknop. Eco Delight heeft textuur op de top voor gerichte stimulatie en een schattig vleugeltje waardoor de minivibrator fijn in de hand ligt en zich makkelijk laat besturen. De eco minivibrator is IPX7 waterproof en oplaadbaar met de meegeleverde magnetische USB-kabel. De Eco Delight voelt satijnzacht aan en is een verantwoorde en heerlijke manier om jezelf te verwennen!

Wat maakt Gaia tot een milieuvriendelijk, duurzaam product?
Gaia is de eerste collectie duurzaam gemaakte vibrators, gemaakt van Blush's gepatenteerde materialen BioFeelTM, een bioplastic dat niet op petroleum gebaseerd is, een polymeermix gemengd met plantaardig materiaal, en BioTouchTM, een natuurlijk rubber met een grote treksterkte en hoge scheurweerstand voor een langdurige levensduur. Deze materialen, natuurrubber en bioplastic, die niet van aardolie zijn gemaakt, zijn een veel betere keuze voor het milieu dan synthetisch rubber of plastic. Bovendien zijn deze materialen afkomstig van duurzame en verantwoordelijke boeren.

Wat is BioFeelTM?
BioFeelTM is het unieke plantaardige bioplastic van Blush, een polymeer mix gemengd met plantaardige materialen. Dit materiaal is de perfecte keuze voor een vibrator omdat het niet poreus is, waardoor het veilig is voor het lichaam en gemakkelijk schoon te maken. Het ziet eruit voelt aan als een traditioneel hard plastic speeltje. Blush's BioFeelTM voelt glad aan, en is gemaakt van tenminste 35% duurzaam plantaardig materiaal zonder aardolie (tarwe). Andere fabrikanten gebruiken 100% plastic op basis van petroleum. Door een natuurlijk plantaardig materiaal te gebruiken, produceert Blush minder broeikasgassen. Dit maakt onze producten duurzamer en beter voor het milieu.

Wat is BioTouchTM?
BioTouchTM is Blush's eigen versie van natuurrubber. Het voldoet aan strenge mechanische en chemische eisen en is stevig, maar zacht genoeg voor erotische producten. Het heeft een hoge treksterkte en hoge scheurweerstand, zodat je speeltje lang meegaat. BioTouchTM is niet poreus, waardoor het veilig is voor het lichaam en gemakkelijk te reinigen. BioTouchTM is gecoat met Ultrasilk® van Blush, op siliconenbasis voor een satijnzacht gevoel.

Wat betekent aardolievrij?
Producten die vrij zijn van aardolie zijn gemaakt van materialen die niet van aardolie gemaakt zijn. Het plantaardige deel van PLA is aardolievrij en ons natuurrubber is aardolievrij.

Wat kan ik met mijn speeltje doen als ik er klaar mee ben?
Je Gaia-vibrator kan uit elkaar worden gehaald en specifieke onderdelen kunnen naar verschillende commerciële composteringsfaciliteiten worden gebracht. De batterijen, de motor en het omhulsel moeten worden gescheiden.

Is het oplaadsnoer milieuvriendelijk?
Het oplaadsnoer van Gaia is omwikkeld met katoen in plaats van plastic en heeft een BioFeelTM uiteinde in plaats van een traditionele plastic stekker.

Is de nieuwe verpakking milieuvriendelijker?
De nieuwe verpakkingen van Gaia zijn gemaakt van ambachtelijk papier zonder spot-UV of folie (die op aardolie gebaseerd en bewerkt zijn en waardoor het papier moeilijker te recyclen is). De inkt die we gebruiken op onze nieuwe Gaia-verpakking is natuurlijke inkt op sojabasis!

Hoe lang duurt het voordat Gaia composteert?
Onder de juiste composteringsomstandigheden composteert het omhulsel van de vibrator in ongeveer 2-3 jaar.

Blijft de Gaia vibrator wel heel in mijn lichaam?
Gaia valt absoluut niet uiteen in het lichaam. Gaia-producten ondergaan strenge tests door derden en zijn bewezen lichaamsveilig.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een Gaia-product ten opzichte van een andere vibe?
Gaia-producten zijn duurzamer en beter voor onze planeet. Omdat ze gemaakt zijn van plantaardige materialen, verbruikt de productie van Gaia-producten minder energie en ontstaan er minder broeikasgassen. Gaia vibes zijn krachtig, van hoge kwaliteit en ze zien er super uit!
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten