FemmeFunn - Booster Rabbit - Roterende rabbit vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (Oplader meegeleverd)
Kleurpaars, roze
Materiaalsilicone, ABS
Lengte21,6 cm
Diameter3 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk FemmeFunn
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Tarzan vibrators   Clitoris vibrators   Sextoys voor haar   Rabbit vibrators   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 617353155617 (Kleur: Roze)
617353155600 (Kleur: Paars)
Artikelnummer V034483 (Kleur: Roze)
V034484 (Kleur: Paars)

Productomschrijving

De Booster Rabbit is een roterende vibrator die innovatieve 360º rotatietechnologie combineert met sensationele rabbit vibraties voor ultieme tweevoudige stimulatie. Gebruik de 7 externe vibratiestanden, 3 interne rotatiesnelheden en de super-opgevoerde boost-stand om je wereld op zijn kop te zetten.
 
De 2 krachtige motoren zorgen voor stimulerende vibraties in de rabbit en sensationele 360º rotatie in de schacht. Intensiveer je ervaring op elk moment met de super-opgevoerde boost-modus.
 
De 360º rotatietechnologie is ontworpen voor maximaal bereik van je interne genotzones. Zachte siliconen oortjes stimuleren zachtjes de externe genotszones. De gepatenteerde boost-technologie garandeert pieken van genot en intensiteit. De 2 krachtige motoren zorgen voor stimulerende vibraties in de rabbit en sensationele 360º rotatie in de schacht.
 
Geniet van de ultieme combinatie van interne en externe stimulatie voor de beste orgasmes. Bouw de intensiteit op met de 3 rotatiesnelheden en breng het tot een hoogtepunt met de boost-knop.
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten