Europe Magic Wand met 3 opzetstukken pakket

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Merk Europe Magic Wand
Categorieën Sextoys   Vibrators   Sexpakketten   Wandvibrators   Luxe vibrators   Clitoris vibrators   Cadeaus voor haar   Cadeaus   Luxe cadeaus   Sextoys voor haar   Grote vibrators   Sextoys voor koppels   Siliconen vibrators   Krachtige vibrators  
EAN 8718801922248
Artikelnummer V010167

Productomschrijving

Het Europe Magic Wand met 3 opzetstukken voordeelpakket is perfect voor zowel clitoris stimulatie, als g-spot stimulatie. Dit pakket bestaat uit de Europe Magic Wand Massager, het Europe Magic Wand Genio opzetstuk, het Europe Magic Wand Genius opzetstuk, het Europe Magic Wand Silky Touch opzetstuk en Willie glijmiddel op waterbasis.

De Europe Magic Wand Massager is een van de beste en bekendste vibrators ter wereld! De zachte siliconen kop voelt fijn aan en levert diepe intense trillingen. Ook voor een lichaamsmassage is de Europe Magic Wand Massager perfect te gebruiken. De Europe Magic Wand wordt geleverd met een 230 volt Europese stekker.

De beste eigenschappen op een rijtje:
- De vibrator heeft 6 diepe, intense en kalmerende vibraties om jezelf mee te verwennen.
- De Europe Magic Wand heeft een extra lang snoer van 236 cm, wat er voor zorgt dat er gemakkelijk mee te bewegen valt. 
- Door verbeterde hygiëne (siliconen opzetstukjes) kan de vibrator voor veel meer gebruikt worden als alleen pijnlijke spieren
- De vibrator is getest door een erkend test laboratorium voor jouw gezondheid en veiligheid

Met het Magic Wand Genio opzetstuk zal de clitoris stimulatie nog intenser worden. Op de Genio zitten bobbeltjes, waardoor je extra gestimuleerd wordt.

Met het Magic Wand Genius opzetstuk kan je je G-Spot perfect stimuleren. Dit siliconen haakse opzetstukje is speciaal ontworpen om de intense trillingen van de Europe Magic Wand door te sturen naar je G-Spot. Je zal tot heerlijke orgasmes komen dankzij dit opzetstukje.

Het Magic Wand Silky Touch opzetstuk is een super zacht en gevoelig accessoire, die genot naar extreme hoogtes brengt. De Silky Touch lijkt op het originele opzetstuk, maar heeft een verbeterde hygiëne. Je kan de Silky Touch namelijk ook aan de binnenkant schoonmaken. Daarnaast heb je ook meer genot bij aanraking van de huid.

Bij het gebruik van de Europe Magic Wand is glijmiddel belangrijk. In dit voordeelpakket zit daarom ook Willie glijmiddel op waterbasis (150 ml).

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten