Willie Toys - Mini massagewand

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenIngebouwd (Niet vervangbaar)
MateriaalPlastic
Lengte6,5 cm
Diameter1,9 cm
Merk Willie Toys
Categorieën Sextoys   Vibrators   Mini vibrators   Wandvibrators   Clitoris vibrators   Cadeaus voor haar   Cadeaus tot 10 euro   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels  
EAN 8718801921142
Artikelnummer V008572

Productomschrijving

Deze fun Willie Toys mini massagewand heeft één vibratiestand waarmee je de clitoris stiekem kunt kietelen. Door middel van het kettinkje kan je deze mini massagewand gemakkelijk aan je sleutelbos hangen, zo heb je het genot altijd bij de hand.

 

Clitorisstimulatie

Door het kleine formaat van de massagewand is deze uitermate geschikt voor clitorisstimulatie. De ronde kop zorgt ervoor dat de vibratie optimaal op de clitoris wordt overgebracht. De mini massagewand is eenvoudig in te schakelen door het knopje aan de zijkant omhoog te schuiven.

 

Sleutelhanger

De mini massagewand is door het kleine formaat eenvoudig op te bergen en te vervoeren. Door het kleine formaat kan de wand bijvoorbeeld eenvoudig mee op reis in een koffer. Met de ketting kan de wand óók als sleutelhanger worden gebruikt. Op deze manier heb je de mini massagewand van Willie altijd in de buurt.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten