Willie Toys anaalplug (blauw)

{{dealText}}

Productspecificaties

KleurBlauw
MateriaalPVC
Lengte7,2 cm
Diameter1 cm - 2,5 cm
Merk Willie toys
Categorieën Sextoys   Voor hem   Anaalpluggen   Anaaltoys   Cadeautips   Cadeaus tot 10 euro   Schoencadeautjes  
EAN 8718801921098
Artikelnummer V008568

Productomschrijving

De Willie Toys Anaalplug is dé ideale toy voor beginners op het gebied van anale stimulatie. Door het relatief kleine formaat en het flexibele materiaal van de plug is deze gemakkelijk in te brengen.

  • Ideaal voor beginners
  • Klein maar fijn
  • Mogelijkheid tot vibratie met een kleine bullet
  • Vanwege de waterdichtheid is de toy overal te gebruiken en eenvoudig schoon te houden

Hoe werkt de Willie Toys Anaalplug?

Met een lengte van 7,2 centimeter heeft de Willie Toys Anaalplug een klein formaat. Hierdoor kan de plug makkelijker worden ingebracht en heeft deze niet meteen een enorme impact. Iedereen kan op deze manier op een aangename wijze kennis maken met anale stimulatie.

Hoe gebruik ik de Anaalplug met een bullet?

Omdat de Willie Toys Anaalplug voorzien is van een holle binnenkant, is deze ook te gebruiken in combinatie met een bullet. Door de bullet in de Anaalplug te plaatsen, kan deze gebruikt worden met stimulatie met behulp van vibraties. Als de Anaalplug dan is ingebracht, zorgen deze vibraties nog eens voor heerlijke extra stimulatie.

Hoe maak ik de Willie Toys Anaalplug schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Willie Toys Anaalplug eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je Toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon en veilig blijft. Het voordeel van toycleaner is dat je zeker weet dat het de toy niet aantast. Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De anaalplug blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welk glijmiddel soort gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Willie Toys Anaalplug met een beetje anaal glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en geniet jij nog meer van dit speeltje!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten