Satisfyer Pro G-spot vibrator voordeelpakket

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (oplader meegeleverd)
KleurWit
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte22 cm
Diameter3 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
Merk Satisfyer
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Sexpakketten   Luchtdruk vibrators   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels   Sextoys voordeelpakketten  
EAN 8718481241660
Artikelnummer V024762

Productomschrijving

Met het Satisfyer Pro G-spot vibrator voordeelpakket haal je alles in huis om de Satisfyer Pro G-Spot vibrator optimaal te gebruiken. Naast deze vibrator vind je ook Willie glijmiddel 150ml, Willie toycleaner en Willie satijnen opbergzakje in dit pakket.

Met de Satisfyer Pro G-spot Rabbit heb je de mogelijkheid om zowel de g-spot als de clitoris tegelijkertijd te stimuleren. Het lange gedeelte breng je naar binnen en beschikt over 10 verschillende vibratie standen. De ronde opening plaats je op de clitoris en door middel van druk golven vindt de stimulatie plaats. Bepaal zelf de snelheid of druk, want de beide stimulators zijn apart van elkaar te besturen.

Doordat de Satisfyer Pro G-spot Rabbit volledig waterdicht is, is de toy ook eenvoudig mee te nemen in bad of onder de douche.

Wij adviseren de Satisfyer Pro G-spot Rabbit te gebruiken met een beetje Willie glijmiddel. Met de Safe toycleaner kan je de Satisfyer schoonmaken.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten