Fifty Shades of Grey - Greedy Girl - G-spot rabbit vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (inclusief oplader)
KleurZwart
Materiaal100% Siliconen
Lengte24 cm
Diameter3,4 cm
WaterdichtJa
MultispeedJa
Merk Fifty Shades of Grey
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Tarzan vibrators   Clitoris vibrators   Sextoys voor haar   Rabbit vibrators  
EAN 5060108815734
Artikelnummer V002700

Productomschrijving

De greedy girl uit de 50 Tinten Grijs collectie is een duo vibrator die van alle gemakken is voorzien. Zowel in de g-spot- als in de clitorisstimulator is een motor bevestigd. De gebogen schacht zorgt voor optimale g-spot stimulatie en de oren en neus van de rabbit voor intense clitorisstimulatie.

"This is too much - all this overstimulation everywhere. My body starts to climb and on my knees, I'm unable to control the buildup. Oh my.... Will I be able to handle this?"

De clitorisstimulator heeft 3 vibratiesnelheden en 9 vibratiepatronen, de g-spotstimulator heeft 3 vibratie snelheden. Voor beide stimulator is er een aparte knop om de standen te bedienen. Hierdoor is de vibrator te gebruiken met 36 verschillende tril/pulseer combinaties.

 

Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten