King Cock - Dildo met zuignap en ballen - 28 cm

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

MateriaalPVC
Lengte28 cm
Diameter6,4 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
BuigzaamJa
Merk Pipedream King Cock
Categorieën Sextoys   Dildo's   Realistische dildo's   Dildo's met zuignap   Sextoys voor haar   Grote dildo's   Anaal dildo's   Dildo's met balzak  
EAN 603912350197 Kleur: Huidskleur
603912746396 Kleur: Beige
Artikelnummer V004755 Kleur: Huidskleur
V010155 Kleur: Beige

Productomschrijving

Deze King Cock 28 Cm Dildo Met Scrotum is een realistische dildo levensechte details, zoals een rechte schacht, ribbels en een scrotum. Door middel van de zuignap kan er nog beter van genoten worden.

  • Realistisch uiterlijk met ribbels en voor een nog intensere beleving
  • 28 cm totale lengte, 22 cm inbrenglengte
  • Zuignap, zodat de dildo tegen de muur geplakt kan worden voor een nog intenser gevoel
  • Waterdicht, dus te gebruiken onder de douche en in bad
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid

Hoe gebruik ik de King Cock 28 Cm Dildo Met Scrotum?

Deze dildo van King Cock is 28 cm lang en heeft een diameter van 6,4 cm. De dildo heeft een rechte schacht en is onderaan voorzien van een scrotum. Om de meest realistische ervaring te creëren is de schacht zorgvuldig handgemaakt met mooie details als ribbels, aders en eikel zorgvuldig handgemaakt met mooie details.

Aan de onderkant is de dildo voorzien van een zuignap die op vrijwel ieder glad vlak oppervlakte te bevestigen is. Door de zuignap is de dildo ook te gebruiken in combinatie met een harnas. Voor extra ontspanning neem je de dildo mee in bad of onder de douche, hij is namelijk voorzien van een volledig waterdicht design.

Hoe houd ik de King Cock 28 Cm Dildo Met Scrotum schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de King Cock 28 Cm Dildo Met Scrotum do eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de dildo op te bergen in een handig opbergzakje. De King Cock Dildo Met Scrotum blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welke soort glijmiddel gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de King Cock Dildo Met Scrotum met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten