b-Vibe - Masster’s Degree Edition -10-delige anale trainingsset

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijennee
Kleurzwart
Materiaalsilcone, abs
Lengte16 cm
Diameter5,5 cm
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk b-Vibe
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Sexpakketten   Anaal kralen   Buttplugs   Anaaldouches   Anaaltoys   Vibrerende buttplugs   Vibrators met afstandsbediening   Buttplugs sets  
EAN 4890808238738
Artikelnummer V033298

Productomschrijving

Deze set is samengesteld met de optimale hulpmiddelen voor de echte liefhebber van anaal genot. Compleet met het scala aan producten uit de set van b-Vibe, verken je de diepten van extreme anale stimulatie met grote anale kralen en een trainingskegel om je voor te bereiden om het echt grote werk met de Snug Plug 6 (lengte 16 cm, diameter 5,5 cm) en de vibrerende en roterende Rimming XL plug (inbrengbare lengte 13,5 cm, diameter 5,5 cm) voor extreme anale euforie. Speciaal voor fisting is er een set nitril handschoenen inbegrepen. Je vindt in de set ook een anaaldouche een glijmiddelapplicator en een gids voor geavanceerd anaal genot zodat je goed geïnformeerd bent om je ervaringen naar een hoger niveau te tillen.
 
De 10-delige Masster's Degree set bevat: Snug Plug 6, grote anaalkralen, Rimming XL Plug met draadloze afstandsbediening, glijmiddelapplicator, anaaldouche, holle kegel, 12 zwarte nitril handschoenen, opbergzak, oplaadkabel, handleiding.

 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten