Arcwave - Pow - Masturbator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

MateriaalABS , Siliconen
Lengte18 cm
Diameter7 cm (buiten)
Gewicht380 gram
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
Merk Arcwave
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Masturbators   Sleeve masturbators  
EAN 4251460618748 Zwart
4251460611275 Blauw
Artikelnummer V034352 Zwart
V034353 Blauw

Productomschrijving

De Arcwave Pow lijkt op een draagbaar boxje, maar is een premium handmatige masturbator. Wat ze gemeen hebben? Draagbaar plezier! De masturbator biedt groot genot in compact formaat. Klinkt als muziek in de oren, toch?
  • CleanTech siliconen sleeve: huidvriendelijk, zijdezacht, hygiënisch en duurzaam
  • Flexibel, dus past om 95% van alle penisformaten
  • Bepaal de zuigkracht met het ventiel
  • Ribbeltextuur die samentrekt tijdens gebruik voor extra genot
  • Twee ingangen
  • Discreet design
  • Waterdicht
Je zou bijna denken dat je er muziek mee kunt afspelen, maar je kunt er vooral heel goed zélf mee spelen. de Arcwave Pow is namelijk geen boxje, maar een premium masturbator met twee ingangen.

De sleeve is gemaakt van zijdezachte CleanTech siliconen. Dit materiaal is flexibel, huidvriendelijk, hygiënisch en duurzaam. De binnenkant is voorzien van grove ribbels voor extra sensatie.

Met het luchtdrukventiel bepaal je makkelijk de zuigkracht. Door tijdens het gebruik een vinger over het ventiel te plaatsen, kun je de zuigintensiteit naar wens aanpassen. Zo trekt de siliconen huls strakker, wat zorgt voor een zuigsensatie zonder batterijen.

Het design is niet alleen discreet, maar ook slim. De uitneembare sleeve is makkelijk schoon te maken dankzij de structuur die het reinigings- en droogproces optimaliseert. De huls is voorzien van 2 speciaal gevormde deksels die ventileren en tegelijk beschermen. Draai voor gebruik beide beschermdoppen los.

De Arcwave Pow bevat geen elektronische onderdelen en is volledig waterdicht. Spelen kan dus ook onder de douche en in bad.

Wij adviseren je deze masturbator te gebruiken met glijmiddel op waterbasis. Dit vermindert wrijving, optimaliseert de sensatie en tast het materiaal niet aan.
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten