Amour - Camille - Rabbit vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar, incl magnetische USB-kabel
Kleurroze
Materiaalsiliconen, ABS
Lengte22 cm
Diameter4,1 cm
SpatwaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Dream Toys Amour
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Tarzan vibrators   Clitoris vibrators   Nieuwe sextoys   Nieuwe producten   Sextoys voor haar   Rabbit vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 8720365103711
Artikelnummer V035826

Productomschrijving

De Camille Duovibrator is een krachtige rabbitvibrator uit de Amour-collectie van Dreamtoys. Met twee sterke motoren om beide uiteinden aan te drijven bezorgt dit speeltje jou rodere oortjes dan-ie zelf heeft.
 
  • Duovibrator voor dubbele stimulatie
  • Grote afgeronde kop om perfect bij de g-spot te kunnen
  • Bunny-oren voor gerichte clitorisstimulatie
  • 5 Vibratieritmes en 5 snelheden
  • Gemaakt van siliconen en ABS, dus lichaamsveilig
  • IPX6 waterbestendig: mag mee onder de douche
  • Luxe velvet opbergzakje inbegrepen
  • Oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel
  • Lengte 22 cm, diameter 4,1 cm
Het is moeilijk om niet op slag verliefd te worden op de Amour-collectie van Dreamtoys. De lijn straalt luxe, kracht en romantiek uit en bestaat uit 5 sensuele speeltjes die speciaal zijn gemaakt om je verlangens tot leven te wekken.

Camille is een lieflijke rabbitvibrator met twee sterke motoren. De ronde kop met lichte kromming heeft de ideale vorm voor bevredigende g-spotstimulatie. Tegelijk stimuleren de zachte konijnenoortjes gericht je clitoris. Hierbij kun je met 5 ritmes en 5 snelheden variëren van plagende tot intens bevredigende vibraties. Dankzij de flexibele schacht weet Camille altijd de perfecte hoek te vinden.

De vibrator is gemaakt van glad, zacht en lichaamsveilig siliconen. De bolvormige basis biedt een comfortabele, ergonomische grip.

Met een IPX6-classificatie voor waterbestendigheid kun je Camille gerust meenemen onder de douche.

Oplaadbaar met bijgeleverde usb-kabel. Na volledig opladen heeft deze vibrator een uithoudingsvermogen van zo’n 120 minuten.

Laat je verlangens je leiden naar ultieme bevrediging. Amour is gebaseerd op het geloof dat elke vrouw het verdient om haar sensualiteit te omarmen en haar verlangens op een luxueuze en krachtige manier te verkennen. De verleidelijke Amour-collectie bestaat uit sensuele producten die zijn gemaakt om je zintuigen te prikkelen en een symfonie van genot te ontketenen.
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten