Populaire producten

lingerie bestsellers

meer dan 200.000 reviews!

WAAROM WILLIE?

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Anoniem_118886 ze vindt het geweldig,meerdere malen klaarkomen achter elkaar is geen probleem . maakt absoluut geen herrie makkelijk bedienbaar waterdicht

Anale douche

Anoniem_66136 werk erg gemakkelijk en met name met de dunne spuitmond

Eves First Thruster duo vibrator

Creihde Hele fijne vibrator, goede stotende beweging. Niet heel veel verschil tussen de snelheden. Kleine knopjes om de snelheden te bedienen.

Willie cockring set

Anoniem simpele ringen, werking nog onduidelijk, meer oefenen!!!

Willie Vibrerend Eitje

Anoniem Het ding is niet duur maar waar het kabeltje het eitje ingaat. Daar zit ruimte waardoor deze eigenlijk niet geschikt is om inwendig te gebruiken. Voor de rest werkt ie goed.

Doxy Number 3 massage wand

Anoniem Wat een joekel zeg. Het heeft de grootte van een staafmixer en de looks van een microfoon. Het apparaat zorgt supersnel voor een orgasme, ongelooflijk! Onhandig dat ie niet snoerloos is maar het snoer is wel lang gelukkig.

Opblaasbare plug (small)

Anoniem Ze geven de totale maat aan, niet de inbrengbare. Deze is 8cm (het bolle deel) of 9cm als je tot de slang meet.

Shots Toys Ben Wa Balls Set

Anoniem Goede bekkenbodemspieren trainer!! Raad het iedereen aan

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Anoniem Een subtiel apparaat (het lijkt op een oorthermometer dus makkelijk mee te nemen en heeft niet de looks van een vibrator). Het geeft al snel een lekker orgasme. Het maakt weinig geluid. Draadloos is ook fijn. Qua hygiëne vind ik m niet ideaal maar de prijs kwaliteitsverhouding is fantastisch!! Ik ging bij de aankoop af op de positieve reviews, en ze klopten echt! Topproduct.

Willie toycleaner

Creihde Makkelijk in gebruik maakt goed schoon. Even sprayen, afspoelen en drogen. Klaar. Heeft geen geur.

Lelo Soraya Paars voordeelpakket

Anoniem Prijzig artikel na lange discussie met mezelf aangeschaft. Tot nu toe geen spijt van. In het begin is het even zoeken hoe hij precies werkt maar inmiddels al veel plezier aan beleefd!

Dream Toys Carved dildo

Anoniem_136393 Fijne vorm. Stevig materiaal. Origineel die groefjes, wel erg subtiel effect. Beetje klein (kopje 3cm, schacht max 2,5cm).