Je kunt gewoon bij ons online blijven bestellen en je pakketje wordt ook nog steeds bij je thuis bezorgd. Stay safe. ❤ Shop de SALE: Tot -80% Korting ❤

Populaire producten

lingerie bestsellers

meer dan 200.000 reviews!

WAAROM WILLIE?

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Leonie89 Is gewoon de beste vibo die er bestaat voor als je moeilijk klaarkomt, hiermee lukt het 100%.

Satisfyer Pro 2 Next Generation voordeelpakket

Lisa Heerlijke vibrator, ligt goed in de hand en is niet zwaar. Ik heb jarenlang alleen een Hitachi Magic Wand gehad die echt heel intens is, maar na een paar keer gebruiken merk ik dat deze Satisfyer net zo lekker is. Je moet wel vrij hard op de knopjes drukken; dat kan lastig zijn als je net een goede positie hebt gevonden en je hand eigenlijk niet meer wilt bewegen, maar daar raak je aan gewend.

Satisfyer Pro 2 Next Generation voordeelpakket

Alex Mijn vrouw geniet hier erg van. Waardoor ik ook geniet

Rek en strek cockring

Theo wel nog wat lastig om doen maar is uiteindelijk heerlijk klaarkomen

Lelo Gigi 2 G-Spot Vibrator Paars voordeelpakket

Sim Mooi design, zacht materiaal en ongelooflijk stil!!

Satisfyer Vibes Power Flower clitorisvibrator

Leentje1 Heerlijk ding! Flubbert binnenin lekker overal tegenaan. Blijvertje:) Is relatief stil en lekker krachtig. Dikte prima. Persoonlijk had ie voor mij nog tikje langer gemogen. Hele mooie prijs kwaliteit verhouding. En mooi design. Handige ring in handgreep om vast te houden zodat je hem zelf (of je partner) ook handig kunt bewegen. Like!

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Annika Erg fijn product! Makkelijk op te laden. Verschillende snelheden zijn erg prettig. Makkelijk schoon te houden. Had ik veel eerder moeten doen.

Willie duo vibrator

Anoniem29 Ik vind t niets, zit hele tijd te kijken hoe het werkt en hoe je moet houden.

De Willie cockring

Mr. Willie Heerlijk speeltje, zowel alleen als met z'n tweeën.

Ultiem verlangen 100% kinky bordspel

TimTom Ik ben persoonlijk iets te nuchter om de onderdanige te spelen in de zin van iemands voeten kussen. Verder hele leuke vragen en opdrachten.

Avant Pride P1 Freedom g-spot dildo

lady De lengte en de zuignap zijn perfect. Het zou iets minder flexibel mogen zijn waardoor de wrijving met de g-spot beter zou zijn. ook bovenin wat breder was fijn geweest.

Satisfyer Pro Penguin Next Generation voordeelpakket

Linnepin heel makkelijk vast te houden en de knopjes te bedienen tijdens het gebruik. Makkelijk schoon te maken en … de werking is GEWELDIG!!! Opladen duurt ook niet lang!