Summerdeals ❤ Hoe meer je bestelt, hoe groter het cadeau in je winkelwagen!

Populaire producten

lingerie bestsellers

meer dan 200.000 reviews!

WAAROM WILLIE?

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Anoniem Deze satisfyer is echt iets waar je elke vrouw een plezier mee doet. Werkt prima nagenoeg stil en de hoogtepunten volgen elkaar snel op.

Krachtige vagina pomp

Anoniem Ondanks dat er op de site stond dat de pomp 15,6 cm was, valt hij erg groot uit. Hij vormt niet goed over de venusheuvel waardoor er valse lucht naar binnen komt. Doordat de schaal erg hard is kun je hem ook niet goed aandrukken. Deze is alleen geschikt voor mensen met veel (buik)vet.

Svakom Vick anaalvibrator

Anoniem Erg fijn en prettig product. Dit is mijn eerste vibrerende P stimulator en is geweldig. Voor deze prijs zeker tevreden. De vibraties hadden misschien wat intenser mogen zijn, maar dit is persoonlijk.

H2O Mega Man vibrator

Anoniem Mijn partner vond hem bij het zien veel te groot. Na er 2 maal van genoten te hebben is ze er helemaal dol mee.

Magic Flesh Vibrator

Anoniem_76616 Ik vind hem niet zo zacht als de omschrijving deed vermoeden, maar hij trilt zeer fijn.

Big Babe Bella Mini pop

Anoniem Ik had niet goed gekeken wat het voor een pop was, bleek dus een mini pop te zijn. Wel super snelle levering!!!!

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Anoniem_272431 Vol lof!! Helemaal leuk!! De verschillende standen maken het zeer afwisselend en kun je gebruiken in allerlei verschillende "moods". Ik 'wilnie' zonder Willie meer.

Satisfyer Pro 3 clitorisstimulator

Joy_Ride Ik had het niet verwacht maar ik vind hem nu lekkerder dan de Womanizer, meestal gebruik k m zonder de extra tril functie. Ziet er mooi uit, waterproof en makkelijk op te laden.

Willie Masturbatie totaalpakket

Anoniem Als je een beetje groot geschapen bent, dan kun je hier niets mee en moet je het niet aanschaffen. Of je moet haar al uit de houder halen waarna terugstoppen erg lastig is. Ik denk ook dat het gevoel hierdoor teleurstellend is.

Boy In Blue realistische dildo

Anoniem Ruikt wat raar en plakt niet op een natte ondergrond maar het is een top model en ik ben er zeer tevreden mee! De grootte is ook perfect!

Willie glijmiddel

Anoniem Soms mag het wat extra vochtig dan is Willie glijmiddel het beste wat te koop is.

Tenga Egg masturbator assortiment

Anoniem_120387 Ze zijn best klein , maar voor een keer uit te proberen prima .