Populaire producten

lingerie bestsellers

meer dan 200.000 reviews!

WAAROM WILLIE?

Willie cockring set

Anoniem simpele ringen, werking nog onduidelijk, meer oefenen!!!

Eves First Thruster duo vibrator

Creihde Hele fijne vibrator, goede stotende beweging. Niet heel veel verschil tussen de snelheden. Kleine knopjes om de snelheden te bedienen.

Lelo Soraya Paars voordeelpakket

Anoniem Prijzig artikel na lange discussie met mezelf aangeschaft. Tot nu toe geen spijt van. In het begin is het even zoeken hoe hij precies werkt maar inmiddels al veel plezier aan beleefd!

We-Vibe Tango

Anoniem Heel klein (net iets groter dan een lippenstift) en een subtiele vorm (geen looks van vibrator) dus ideaal om in je tas mee te nemen. Ongelooflijk hoeveel kracht in zo'n kleine vibrator. Relatief duur maar mooi design, fijn materiaal, goed schoon te maken. Goed kwaliteitsproduct. Gaat lang mee voordat je opnieuw moet opladen.

Doxy Number 3 massage wand

Anoniem Wat een joekel zeg. Het heeft de grootte van een staafmixer en de looks van een microfoon. Het apparaat zorgt supersnel voor een orgasme, ongelooflijk! Onhandig dat ie niet snoerloos is maar het snoer is wel lang gelukkig.

Willie anaal glijmiddel

Jortjee Goed glijmiddel voor anaal gebruik. Niks op aan te merken

Satisfyer Vibes Yummy Sunshine vibrator

Anoniem_150832 Makkelijk terug te vinden door gele kleur! Lekker ergonomisch opwindend vormgegeven. En ook nog eens flexibel en handzaam!

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Anoniem Een subtiel apparaat (het lijkt op een oorthermometer dus makkelijk mee te nemen en heeft niet de looks van een vibrator). Het geeft al snel een lekker orgasme. Het maakt weinig geluid. Draadloos is ook fijn. Qua hygiëne vind ik m niet ideaal maar de prijs kwaliteitsverhouding is fantastisch!! Ik ging bij de aankoop af op de positieve reviews, en ze klopten echt! Topproduct.

Willie toycleaner

Creihde Makkelijk in gebruik maakt goed schoon. Even sprayen, afspoelen en drogen. Klaar. Heeft geen geur.

Opblaasbare plug (small)

Anoniem Ze geven de totale maat aan, niet de inbrengbare. Deze is 8cm (het bolle deel) of 9cm als je tot de slang meet.

Anale douche

Anoniem_66136 werk erg gemakkelijk en met name met de dunne spuitmond

Satisfyer Pro 3 clitorisstimulator

Anoniem_41637 Was even uitzoeken hoe , maar mijn vrouw is heel erg blij echt een aanrader