Willies Wildboeket Love is in the Air

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (USB oplader meegeleverd)
KleurRoze
MateriaalSiliconen/ABS
Lengte10 cm
Diameter5 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Categorieën Cadeaus voor haar   Cadeaus   Luxe cadeaus   Cadeaus voor koppels  
EAN 0
Artikelnummer V034044

Productomschrijving

VANDAAG VOOR 16:00 BESTELD = MORGEN BEZORGD!

Zin om de bloemetjes buiten te zetten? Verras je valentijn met Willies Wildboeket: een speelse bos bloemen met een speeltje van Willie Toys! Wildboeket Love Is in the Air is een grote bos en bevat de Willie Toys Premium Luchtdrukvibrator (roze), plus een gerpersonaliseerd kaartje. 

  • Large formaat veldboeket van Pluukz 
  • Willie Toys Premium Luchtdrukvibrator stimuleert de clitoris met luchtdrukgolven 
  • Inclusief kaartje met gepersonaliseerde tekst op de achterkant
  • Te bestellen tot en met 13 februari 16:00 uur
  • Discreet geleverd op Valentijnsdag 

Een schot in de roos om te geven en een hoogtepunt om te krijgen: met Willies Wildboeket bezorg je je valentijn gegarandeerd plezier. En jezelf misschien ook wel. De speelse bos bevat naast bloemen namelijk een speeltje van Willie Toys om solo of samen de bloemetjes buiten te zetten.  

Boeket Love Is in the Air
Boeket ‘Love Is in the Air’ is een groot veldboeket met de Willie Toys Premium Luchtdrukvibrator. Deze vibrator stimuleert de clitoris met krachtige luchtdrukgolven. Dit geeft een pulserende en zuigende sensatie zonder direct contact te maken met de clitoris. 

Willies Wildboeket
Willies Wildboeket is ook verkrijgbaar in de varianten ‘Foxy Lover’ met de Willie Toys Foxy Lover vibrator en ‘Romeo & Juliet’ met de Willie Toys C-Shape koppelvibrator.  

Elk boeket wordt geleverd inclusief valentijnskaart. De voorkant van de kaart is bedrukt met de tekst: “Samen de bloemetjes buiten zetten?” Op de achterkant is naast de tekst “omdat ik f*cking gek op je ben” ruimte om een persoonlijke boodschap te plaatsen.  

Levering
De wildboeketten zijn exclusief bij Willie te bestellen tot en met 13 februari 16:00 uur. Het boeket wordt op 14 februari discreet bezorgd. Zowel in Nederland als in België.  

Om zeker te weten dat alleen jouw valentijn dit spannende pakket kan aannemen, vragen we de geadresseerde te tekenen voor ontvangst.  
 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten