Willie Toys - Skewing Love Egg - Vibrerend eitje

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurRood
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte8,8 cm
Diameter3,2 cm
SpatwaterdichtJa
MultispeedJa
Merk Willie Toys
Categorieën Sextoys   Vibrators   Vibrerende eitjes   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels   Roterende vibrators   Vibrators met afstandsbediening   Siliconen vibrators   Vibrerende eitjes met afstandsbediening  
EAN 8718801923832
Artikelnummer V031131

Productomschrijving

De Willie Toys Skewing Love egg stimuleert de g-spot van de vrouw met behulp van rotaties en opzij gaande bewegingen. Hierbij kan haar partner met behulp van een afstandsbediening de vibratiestanden bepalen. De afstandsbediening zorgt ervoor dat de toy niet alleen ideaal voor thuis is, maar bijvoorbeeld ook voor tijdens een spannende date.

  • Stimuleert clitoris of g-spot met rotaties en opzij gaande bewegingen
  • Laat je partner genieten van 10 verschillende standen
  • Meegeleverde afstandsbediening met groot bereik
  • Spatwaterdicht, maximaal 5 seconden onder water en 1 meter diep

Hoe gebruik ik de Willie Toys Skewing Love egg?

Deze Willie Toys Skewing Love egg zorgt voor gedeelde sensaties met elkaar. Zet zowel het eitje als de afstandsbediening aan door de aan/uit knop lang ingedrukt te houden. Vervolgens brengt de vrouw het eitje in of houdt het tegen haar clitoris aan.

Hierna kan haar partner de vibratiestanden van het eitje bedienen met behulp van de afstandsbediening. Die gebeurt door de drukknop in te drukken. De afstandsbediening heeft een groot bereik, hiermee is het ideaal voor thuis maar ook voor tijdens een spannende date...

Hoe laad ik de Willie Toys Skewing Love egg op?

Om de Willie Toys Skewing Love egg op de te landen, kan je de USB oplader aan de bullet aansluiten. Sluit de USB oplader vervolgens aan op je computer of op een andere manier op het stroomnetwerk. De Willie Toys Skewing Love egg zal vervolgens beginnen met opladen. 

Hoe houd ik de Willie Toys Skewing Love egg schoon?

Vanwege de spatwaterdichtheid is de Willie Toys Skewing Love egg eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het materiaal wordt aangetast.

WELKE SOORT GLIJMIDDEL GEBRUIK IK?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Willie Toys Skewing Love egg met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en geniet jij nog beter van dit speeltje!

HOELANG IS MIJN GARANTIE BIJ WILLIE?

Op de Willie Toys Skewing Love egg zit 1 jaar fabrieksgarantie.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten