Wicked - Simply Aqua Special Edition - Glijmiddel op waterbasis

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Inhoud120 ml
Merk Wicked
Categorieën Drogist   Glijmiddelen   Glijmiddelen op waterbasis   Vegan glijmiddelen  
EAN 713079915006
Artikelnummer V032614

Productomschrijving

De Simply productlijn van Wicked heeft een formule zonder propylene glycol of glycerine. Alle Simply producten zijn op waterbasis, 100% vegan, vrij van dierproeven en vrij van parabenen. Zoals alle Wicked formules is ook dit glijmiddel verrijkt met Olijfbladextract dat rijk is aan antioxidanten en het verspreiden van schadelijke bacteriën en micro-organismen tegengaat. Als je graag een zuiver glijmiddel wil, doe het dan met Simply!

Bij Wicked draait alles er om keuzes te bieden in hun formules en de Simply-lijn is echt een aanvulling op de Wicked Sensual Care-productlijn. Ze denken ook mee met de mensen die bijzonder kieskeurig zijn over de ingrediënten van hun glijmiddel. De Simply productlijn biedt de Wicked Sensual Care kwaliteit met een reactivatie formule, en met Stevia, zodat het heel fijn is voor alle toepassingen en ook voor orale seks. Het Simply glijmiddel op waterbasis is pH-gebalanceerd en nooit plakkerig.

In 2021 heeft Wicked een award gewonnen bij een vaktijdschrift. Simply Aqua is uitgeroepen tot “Sex Lubricant of the Year”

Wicked heeft Simply Aqua Special Edition gecreëerd speciaal om LGBTQ+ organisaties te steunen die zich inzetten voor bewustwording en die hulp bieden aan mensen in nood. Elk jaar worden miljoenen mensen geholpen door deze organisaties en Wicked vindt het een grote eer om hen doorlopend te kunnen ondersteunen. Een percentage van de opbrengst van Simply Aqua Special Edition wordt steeds gedoneerd aan LGBTQ+ organisaties.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten