We-Vibe Date Night Collection

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (USB Oplader meegeleverd)
KleurGroen
MateriaalSiliconen
Lengte Pivot7,5 cm
Diameter Pivot3,1 cm
Lengte Nova 225 cm
Diameter Nova 24 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
BuigzaamJa
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Sexpakketten   Willie Outlet   Sextoys voor haar   Sextoy Outlet   Sextoys voordeelpakketten  
EAN 4251460616201
Artikelnummer V031716

Productomschrijving

De 2 meest populaire toys van We-Vibe, de We-Vibe Nova en de We-Vibe Pivot, zijn nu samengevoegd in 1 doos! Met de Nova 2 kan de g-spot en clitoris van de vrouw optimaal gestimuleerd worden. Met de We-Vibe Pivot wordt de erectie van de man verbeterd en het uithoudingsvermogen verbeterd. Daarbij zijn beide toys te bedienen met de speciale We-Connect app.

Inhoud We-Vibe Date Night Collection

  • 1x We-Vibe Nova
  • 1x We-Vibe Pivot
  • Te gebruiken met We-Connect app

We-Vibe Nova

De We-Vibe Nova 2 is de tweede generatie Nova van We-Vibe. Het is een ergonomische, krachtige en oplaadbare tarzan vibrator. De Nova 2 heeft twee sterke motoren die samen de meest intense vibraties teweeg brengen door de gehele toy. De twee armen van de We-Vibe Nova 2 zijn buigzaam en te verstellen naar jouw lichaamsvormen. Ze stimuleren zowel je clitoris als G-spot tegelijk, of apart.

Doordat de clitorisstimulator van de Nova zo flexibel is, bereikt het met gemak elke clitoris. De twee motoren hebben beide 10 verschillende vibratiestanden die eenvoudig te bedienen zijn met de drukknoppen op het handvat. Ook is de Nova 2 gemakkelijk te koppelen met de We-Connect app van We-Vibe. Geef de controle uit handen of stel jouw eigen favoriete vibratiestanden in. De Nova 2 is geheel waterproof en is op te laden met een USB kabel.

We-Vibe Pivot

De We-Vibe Pivot biedt voor beiden zowel comfort als stabiliteit en het geeft de mogelijkheid om de ring te gebruiken tijdens een arsenaal aan verschillende posities. De vrouw geniet tijdens het vrijen van intense clitoris stimulatie terwijl de man gegarandeerd is van een uitgesteld en krachtiger orgasme. 

De Pivot is gemaakt van zacht siliconen materiaal en dit zorgt ervoor dat de ring buigzaam is en zeer comfortabel op het lichaam aanvoelt. Jullie kunnen samen genieten van de tien verschillende vibratie standen waar de krachtige motor van de Pivot over beschikt. 

WE-CONNECT APP

Door middel van de We-Connect app is het mogelijk om de We-Vibe Pivot op afstand te besturen. Creëer jullie eigen vibratie stand en ga samen het avontuur aan of laat jezelf verrassen door onverwachtse trillingen.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten