Wellness G Wave ergonomische duo G-spot vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijennee
Kleurpaars
Materiaalsilicone
Lengte23,5 cm
Diameter3,1 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Blush Wellness
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Tarzan vibrators   Clitoris vibrators   Sextoys voor haar   Duo vibrators  
EAN 819835024750
Artikelnummer V031944

Productomschrijving

De G-Wave vibrator van Wellness is er eentje waarbij niet alleen goed is nagedacht over de vibraties die de 2 motors leveren, maar zeker ook over de vormgeving. Deze vibrator is gemaakt van silicone en heeft een extra lange clitorisstimulator die flexibel is, net als de hoofdschacht.

Als je deze vibrator op en neer beweegt in je vagina zal de clitorisstimulator steeds contact houden met je clitoris en de vibraties ook daar prima doorgeven. Door de gekromde vormgeving kun je er ook gemakkelijk je G-spot mee bereiken, en de bedieningsknoppen zitten op een uitgekeinde plaat onderaan het lange handvat. Echt een ergonomische vibrator die je op verschillende manieren kunt gebruiken om jezelf of je partner te verwennen waarbij je kunt kiezen uit 7 vibratiestanden.

Aarzel niet om de G-wave in douche of bad te gebruiken want hij is 100% waterproof. De totale lengte is 23,5 cm, de inbrenglengte is 12 cm en de diameter is 3,1 cm.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten