Vibrerende glazen anaalplug 13 cm met afstandsbediening

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijennee
Kleurmulti
Materiaalglas
Lengte13,9 cm
Diameter2,1 cm
Gewicht206 gram
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Dream Toys Dream Toys - Glamour Glass
Categorieën Sextoys   Anaal vibrators   Sextoys voor hem   Buttplugs   Anaaltoys   Willie Outlet   Sextoys voor haar   Vibrerende buttplugs   Sextoy Outlet  
EAN 8720365101793
Artikelnummer V032835

Productomschrijving

Glazen plugs zijn mooi en voelen heerlijk aan. Vibrerende plugs zijn opwindend. Dus waarom zou je deze eigenschappen niet combineren in één vibrerende glazen plug voor nog meer erotisch genot!

Deze Glamour Glass anaalplug is gemaakt van borosilicaatglas dat zeer sterk, niet poreus en veilig voor het lichaam is. De gladde plug heeft stimulerende vormen en een brede ankervormige basis. Hij wordt geleverd met 10 vibratiefuncties die eenvoudig bediend kunnen worden met de draadloze afstandsbediening.
Glas is geweldig voor temperatuursensaties. Leg je plug in de koelkast of in heet water voordat je hem gaat gebruiken en ervaar het genot van temperatuurspelletjes. Deze plug is IPX7 waterdicht (onderdompelbaar). De vibrerende anaalplug is oplaadbaar met de meegeleverde USB-kabel. De afstandsbediening bevat een CR2032 batterijtje (inbegrepen).
De bediening is eenvoudig met één knop aan de onderkant van de plug. Bediening via de draadloze afstandsbediening werkt met 2 knoppen.
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten