Evolved - Egg-Citement - Vibrerend eitje

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijennee
Kleurzwart
Materiaalsilicone, abs
Lengte5 cm
Diameter3,7 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Evolved
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Vibrerende eitjes   Clitoris vibrators   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels   Waterdichte vibrators   Vibrators met afstandsbediening   Siliconen vibrators   Vibrerende eitjes met afstandsbediening  
EAN 844477016344
Artikelnummer V030775

Productomschrijving

Dit vibrerend eitje met afstandsbediening van Evolved zorgt voor intens genot op vier verschillende manieren.

Gebruik het ovale ei op zichzelf voor de klassieke vibrerend-ei-ervaring, of gebruik een van de unieke siliconen sleeves die erbij horen: bunny oortjes om je clitoris te verwennen, een duo stimulator met textuur en een sensationeel tongetje dat bedekt is met 35 nopjes. Je bedient het eenvoudig met de draadloze afstandsbediening. Of laat je verrassen en geef de afstandsbediening, met een bereik van 3 meter, aan je partner. Dit kan ook in douche of bad, want het ei en de opzetstukjes zijn waterproof.

De afstandsbediening heeft 2 knoppen. Zonder afstandsbediening kun je het ei ook gebruiken, het heeft 1 bedieningsknop. Hoe je het ook doet, je geniet van 7 sterke vibratiestanden. Het eitje is gemaakt van lichaamsveilig, glad silicone en is voorzien van een kralensnoertje om het gemakkelijk te kunnen terugtrekken. Voor het opladen wordt een magnetische USB-kabel meegeleverd. Afmetingen ei: 5 cm lang x 3,7 cm diameter. Afmetingen opzetstukjes: 5,7 cm tot 7,5 cm lengte en 3,8 tot 4 cm breedte.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten