STROKR - Vibra Strokr XL Tight Ass - Voordeelpakket

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijen3x AAA batterij
KleurZwart
Lengte190 mm
Diameter30 mm
Materiaalpvc
Lengte19cm
Diameter3cm
SpatwaterdichtJa
Merk Willie Toys STROKR
Categorieën Sextoys   Sextoys voor hem   Sexpakketten   Masturbators   Sextoys voor haar   Sextoys voordeelpakketten  
EAN 8718801923450
Artikelnummer V030176

Productomschrijving

Bestel nu de Vibra STROKR XL Tight Ass met een handig renewing powder busje. Hierdoor kun je de STROKR eenvoudig onderhouden en verleng je de optimale ervaring van de STROKR. Het poeder zorgt er namelijk voor dat de sleeve van de STROKR herstelt en bij het volgende gebruik weer de beste stimulatie teweegbrengt.

STROKR - Vibra Strokr XL Tight Ass masturbator

De STROKR Vibra Strokr XL Tight Ass masturbator is een hele fijne, zachte, vibrerende kunstvagina in een compacte huls. Deze fijne masturbator is gemaakt van siliconen en voelt ultra zacht en heel echt aan. Gebruik genoeg glijmiddel bij deze masturbator en geniet van heerlijke stimulatie bij het masturberen. De masturbator is waterdicht, waardoor je deze ook kan gebruiken in bad of onder de douche. 
Met de 6 vibratiestanden van de STROKR Vibra Strokr XL Tight Ass masturbator zit er gegarandeerd een bij die jou naar grote hoogtes zal brengen! De masturbator is de uitkomst bij elke masturbatie sessie thuis of op reis. De STROKR Vibra Strokr XL Tight Ass masturbator is een absolute aanrader voor elke man die voor de echte ervaring wil gaan. De zachte, warme vagina voelt net zo fijn en sexy als de echte.

Wij adviseren de STROKR Vibra Strokr XL Tight Ass masturbator met glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten