5 tips voor écht hete seks in de hitte!

Seks in de zomer is heet, passievol en geil. In gedachten dan. In de praktijk is het vooral letterlijk heet. Heerlijk als je daar goed tegen kunt, iets minder geil en passievol als je met moeite de puf kunt opbrengen om te zeesterren. Met deze 5 tips wordt seks in de hitte wél heet in de beste zin van het woord – ondanks én dankzij de temperatuur.

1. Geniet dubbel van ijs met ice play

Ice play is niet alleen verkoelend, maar tegelijk ook zo sexy dat je het er bíjna weer warm van zou krijgen.

Ice play met ijsblokjes

Zeg je ice play, dan zeg je ijsblokjes. Natuurlijk kun je sensueel een ijsblokje over je bezwete lijf (of dat van je partner) laten glijden en genieten van de verkoelende druppels. Maar heb je weleens gedacht aan zoenen of orale seks met een ijsblokje? Of nog beter: met een lekker ijsje!

Neem een ijsblokje of hapje van je ijsje in je mond en zoen, lik of pijp terwijl je mond nog koud is. Je kunt dit doen met het ijs nog in je mond voor extra intensiteit, maar voor een iets subtielere sensatie kun je het ijsblokje ook uitspugen of wachten tot het ijs in je mond gesmolten is.

Ice play met toys

Liever met toys aan de slag? Glazen dildo’s en buttplugs zijn perfect voor temperature play, dus ook voor ice play. Leg de glazen speeltjes in de vriezer, spoel eventueel ijs er even af en maak je klaar voor kippenvel van genot. Geniet bijvoorbeeld van ijskoude penetratie of gebruik een ijskoude dildo voor een massage door hem over je lijf te (laten) rollen.

Je kunt glazen speeltjes ook verkoelen door ze in koud water te leggen. Minder intens, net zo lekker.

2. Afkoelen met metaal

Wie weleens in een korte broek van een metalen glijbaan is gegleden, weet hoe goed metaal temperatuur overneemt. Doe er dus je voordeel mee door je metalen speeltjes in koud water of in de koelkast te leggen. Denk je eens in hoe lekker zo’n koude cockring om je warme, harde penis voelt. Of hoe een koude rilling je van binnenuit verkoelt als je een afgekoelde dildo of buttplug inbrengt…

3. Gebruik koud water voor spetterend hete seks

Niks lekkerder dan afkoelen onder een koude douche. Behalve spetterend hete seks onder de koude douche!

Womanizer heeft een gloednieuwe douchekop op de markt gebracht die je douchesessie helemáál steamy maakt, hoe koud je de straal ook zet. De genotsdouche beschikt niet alleen over een luxueuze regenstraal om je lijf mee af te spoelen, maar ook over speciale stralen voor clitorisstimulatie. Say what? Dubbel nat!

En wie liever niet onder de koude straal staat, kan ook verkoeling zoeken door tegen de koude douchewand aan te leunen. Extra hot (en cool) als je er door je partner tegenaan gedrukt wordt…

4. Smeren met glijmiddel

Zeker in de hitte moet je altijd goed smeren. Met zonnebrand als je naar buiten gaat, met verkoelende gel of glijmiddel als je binnen blijft (hoewel… dat mag natuurlijk ook buiten 😉).

Gels en glijmiddelen met ‘cooling’ of ‘chilling’ effect zorgen naast verkoeling ook voor een tintelende sensatie die de opwinding vergroot. “I’ve got chiiillls, they’re multiplying. And I’m loooosing contro-hol…” Ja, je kunt wel stellen dat deze vorm van verkoeling inderdaad ‘electrifying’ is.

5. Genieten is ook: zo min mogelijk doen

Soms is het gewoon écht te heet voor welke vorm van activiteit dan ook. Zelfs je ijsje naar je mond brengen, met een waaier wapperen en met je voeten in een badje spartelen is met bepaalde temperaturen gewoon te veel. Snappen we. Maar ja, we snappen ook dat je tóch zin hebt. Bijvoorbeeld omdat je een erotisch verhaal zit te lezen of omdat je partner zo sexy is in zwemkleding.

In dat geval kunnen automatische toys en toys op afstandsbediening uitkomst bieden. Of je nou een boek leest of een knopje indrukt op je telefoon of afstandsbediening, maakt immers voor de moeite ook niet uit. Beter nog: het kan tegelijk. Denk aan vibrerende eitjes, volautmatische masturbators of vibrerende buttplugs die het werk voor je doen, zodat jij alleen maar hoeft te genieten.

Jouw essentials voor een hete zomer!